Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szulinapi koszontes exnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szulinapi koszontes exnek?

Figyelt kérdés
Az exemrol lenne szo. Nagyon szerettem es torodtem vele, de nem igazan volt kozos jovonk, valamint voltak kisebb nagyobb mentalis problemaim. Miutan szetmentunk meg azert talalkozgattunk. Majd neki lett egy uj kapcsolata de megbeszeltuk, hogy azert baratok maradunk. Aztan o irogatott nekem, en nagyon hosszu idokozonkent valaszolgattam csak. Nyilvan az volt a celom hogy annak ellenere hogy tudunk egymasrol, foleg most az elejen legyen egy tavolsag. O kisse megsertodott hogy sokaig semmit nem hallott felolem... Most kb egy honapja nem beszeltunk semmit. Holnap van a szulinapja. Szeretnék neki irni, mert kivancsi vagyok meg azert ra, hogy hogy alakul az élete stb. Nem remenykedem semmiben foleg hogy januartol en mar mas varosban fogok elni. De nem akarom hogy o azt higyje hogy meg akarok valamit, es nem akarok beleronditani az uj kapcsolataba se. Ti irnatok neki?
2023. okt. 21. 09:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9! De miért értené? Meg kell mondani mindent úgy, ahogy van! Ennyi a naaaagy "titok".
2023. okt. 21. 12:10
 12/23 A kérdező kommentje:
Azert mert tudja hogy amikor ez tortent, 4 honapja, akkor nekem nagyon fajt az egesz. Nyilvan mostanra kibekultem az egesszel. Talalkozni nem talalkoznek vele.
2023. okt. 21. 12:15
 13/23 anonim ***** válasza:
35%

Párom kiröhögte mikor az exnője nekiállt koszonteni es annyit mondott biztos viszket neki.

Es letiltotta

2023. okt. 21. 12:42
 14/23 anonim ***** válasza:
94%

"Azert mert tudja hogy amikor ez tortent, 4 honapja, akkor nekem nagyon fajt az egesz."

Írjál neki nyugodtan, aztán csevegjetek. Arra jó lesz, hogy fel tépd a régi sebeket. Ügyes kislány vagy akkor nagyon, ha tényleg rá írsz.

Ő meg a párja mellől majd válaszolgat neked.

2023. okt. 21. 13:20
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
13! Legalább tudod, hogy egy tahó a "párod"!🤣🤣 ennyit jelentesz neki te is, csak tudjad!
2023. okt. 21. 13:23
 16/23 anonim ***** válasza:
73%

Amúgy tényleg én ilyen "elit" körben mozgok, ahol nem gyűlöljük az exeinket?

Én pont azt az egyet nem tudom elengedni. Akivel nem vagyok jóban! Pont azért nem, mert ha tudnám, hogy jól van és boldog, akkor sok sikert kívánnék neki az életben, meg megígérnem, hogy ha szüksége lesz a segítségemre ott leszek neki.

2023. okt. 21. 13:28
 17/23 anonim ***** válasza:

"Szeretnék neki irni"

Akkor írj. Pl. ezt: "Boldog születésnapot és minden jót kívánok neked: Keresztneved

2023. okt. 21. 13:40
 18/23 anonim ***** válasza:
95%

Az egész kínlódás szagú.

Ha nem érdekelne, akkor le se sz_rnad, nem is akarnál írni neki. A szülinapján ki a franc akar az exével foglalkozni? Ott az új párja, majd az foglalkozik vele.

Ez semmi másról nem szól, mint ahogy írtad te is a kérdésben meg akarsz róla tudni dolgokat, nosztalgiázni stb

Én azt mondom neked, hogy engedd el, nincs ennek semmi értelme az egész írogatásnak.

2023. okt. 21. 14:11
 19/23 anonim ***** válasza:
79%
Sose értettem minek kell az ex nyakára járni, kész vége, engedd el. Ez az érdekel mi lesz vele, stb.. csak duma, nem vagy túl rajta..
2023. okt. 21. 14:58
 20/23 anonim ***** válasza:
45%
19! Épp ez a duma! Hogy "nem vagy túl rajta", hogy lehet, hogy én átlag havonta írok kétszer azzal az elemmel, akivel három évet voltunk együtt. Mindkettőnk tök jól elvan már a másik nélkül. Sőt a mostani párjával részben én hoztam össze, ès eszembe nem jutna tőle bármit is akarni, se én tőle.
2023. okt. 21. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!