Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Felkene koszontenem az exemet...

Felkene koszontenem az exemet szulinapjan?

Figyelt kérdés
Felköszöntsem az exemet? Szulinapja lesz, en ugy erzem hogy bunkosag lenne ha nem irnek egy smst, viszont eleg csunyan valtunk el, elviharoztam mert mar eleg volt es eleg szemetul viselkedet velem es mar 1 honapja nem beszeltunk egymassal de kimondani nem mondtuk ki hogy szakitottunk de eleg valoszinu hogy vege. Azota kirakott egy kepet es pontosan tudom h ram celozz azzal az uzenettel h kinyirna ha lenne egy fegyvere:D Bocsi telorol irok
2014. jún. 6. 14:53
1 2
 1/12 anonim válasza:
51%
Persze hogy fel, hiszen te még nem szakitottál.
2014. jún. 6. 14:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nos az alapján amit leírtál nem kellene! De vannak olyan volt kapcsolatok ahol az új mellett is belfér ennyi, mert a közös múltjuk olyan volt, ők is olyanok, ill a jelenük is. Nekem pl csak egy exemmel ilyen a viszony. A volt menyasszonyommal. Egy boldog szülinapot, hogy vagy belefér.
2014. jún. 6. 15:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"kinyirna ha lenne egy fegyvere"

Ja! Biztos felköszönteném! Vegyél neki szülinapi ajándékot is, egy fegyvert...

2014. jún. 6. 15:02
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Első gondolatom az volt hogy szerintem nem. Egy hónapja nem tartjátok a kapcsolatot. Ő is várja ezt az időpontot hogy meglássa hogy áll veled. Ettől függetlenül egy szülinapi sms csak a figyelmességről szól és nem a kapcsolattartásról. A figyelmesség nem kezdeményezés. Ha szeretnéd megköszönteni szerintem ne sms-ben tedd, hanem hívd fel telefonon. Nem fog tudni gondolkodni hanem egyből kell reagálnia. Az sms-ed pedig nem tudja másoknak mutogatni ha ki akar beszélni.
2014. jún. 6. 15:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én csak akkor köszönteném fel, ha baráti, vagy legalábbis jó ismerősi viszonyt tartanánk a szakítás után. Vagy, ha újra akarnám kezdeni.

Ha minden kapcsolat megszakadt, ha máskor sem beszéltek, akkor ilyenkor mi értelme?

2014. jún. 6. 15:13
 6/12 anonim válasza:
100%

Persze, köszöntsd fel személyesen egy olyan pólóban, amin van céltábla is. Hátha meg is teszi.

Iróniát félretéve: nem

2014. jún. 6. 15:19
 7/12 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló: igen ez igaz viszont sajnos hiába lett vége ettől még szeretem belül.

4. válaszoló: ennek van értelme amit mondasz, viszont sajnos ennek a lánynak akkora a büszkesége hogy semmiért nem nyelné le az egoját...

2014. jún. 6. 15:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Negyedik vagyok. Nem arról szól a kérdés amit valójában szeretnél. Te még szeretnéd ezt a lányt. A kérdés hogy a szülinapja jó alkalom lenne -e békülésre?

Ha te írsz egy sms-t neki szülinapjára azt csak egy figyelmességként fogja számon tartani, hiszen olyan barátainkat is fölköszöntünk sms-ben szülinapra akikre nem gondolunk túl sokat. Egy szűkszavú de kedves sms lehet hogy nem lendít sokat rajtatok, de az esélyeid sem viszi lejjebb. Ha csúnyát ír vissza ne válaszolj ,de ha később reményeid szerint összejönnétek nem lenne gond hogy "Még csak a szülinapomat sem jegyezted meg!" Szóval esélyt nem ad, de nem is rombol egy szűkszavú kedves sms.

2014. jún. 6. 15:49
 9/12 anonim válasza:
76%
Ha már nem akarsz tőle semmit akkor ne köszöntsd fel.
2014. jún. 6. 16:03
 10/12 anonim válasza:
51%
Szerintem, ne köszöntsd fel!!! Mi az, hogy kidob? Még ő dob ki téged? Nehogy írj neki ( bunkó liba )
2014. jún. 6. 16:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!