Felkene koszontenem az exemet szulinapjan?
"kinyirna ha lenne egy fegyvere"
Ja! Biztos felköszönteném! Vegyél neki szülinapi ajándékot is, egy fegyvert...
Én csak akkor köszönteném fel, ha baráti, vagy legalábbis jó ismerősi viszonyt tartanánk a szakítás után. Vagy, ha újra akarnám kezdeni.
Ha minden kapcsolat megszakadt, ha máskor sem beszéltek, akkor ilyenkor mi értelme?
Persze, köszöntsd fel személyesen egy olyan pólóban, amin van céltábla is. Hátha meg is teszi.
Iróniát félretéve: nem
Utolsó válaszoló: igen ez igaz viszont sajnos hiába lett vége ettől még szeretem belül.
4. válaszoló: ennek van értelme amit mondasz, viszont sajnos ennek a lánynak akkora a büszkesége hogy semmiért nem nyelné le az egoját...
Negyedik vagyok. Nem arról szól a kérdés amit valójában szeretnél. Te még szeretnéd ezt a lányt. A kérdés hogy a szülinapja jó alkalom lenne -e békülésre?
Ha te írsz egy sms-t neki szülinapjára azt csak egy figyelmességként fogja számon tartani, hiszen olyan barátainkat is fölköszöntünk sms-ben szülinapra akikre nem gondolunk túl sokat. Egy szűkszavú de kedves sms lehet hogy nem lendít sokat rajtatok, de az esélyeid sem viszi lejjebb. Ha csúnyát ír vissza ne válaszolj ,de ha később reményeid szerint összejönnétek nem lenne gond hogy "Még csak a szülinapomat sem jegyezted meg!" Szóval esélyt nem ad, de nem is rombol egy szűkszavú kedves sms.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!