Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szulinapi koszontes exnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szulinapi koszontes exnek?

Figyelt kérdés
Az exemrol lenne szo. Nagyon szerettem es torodtem vele, de nem igazan volt kozos jovonk, valamint voltak kisebb nagyobb mentalis problemaim. Miutan szetmentunk meg azert talalkozgattunk. Majd neki lett egy uj kapcsolata de megbeszeltuk, hogy azert baratok maradunk. Aztan o irogatott nekem, en nagyon hosszu idokozonkent valaszolgattam csak. Nyilvan az volt a celom hogy annak ellenere hogy tudunk egymasrol, foleg most az elejen legyen egy tavolsag. O kisse megsertodott hogy sokaig semmit nem hallott felolem... Most kb egy honapja nem beszeltunk semmit. Holnap van a szulinapja. Szeretnék neki irni, mert kivancsi vagyok meg azert ra, hogy hogy alakul az élete stb. Nem remenykedem semmiben foleg hogy januartol en mar mas varosban fogok elni. De nem akarom hogy o azt higyje hogy meg akarok valamit, es nem akarok beleronditani az uj kapcsolataba se. Ti irnatok neki?
2023. okt. 21. 09:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Én biztos nem írnék neki. Felesleges. Lépj tovább. Nem megyünk a romok közé.
2023. okt. 21. 10:33
 2/23 anonim ***** válasza:
94%

Ezt jobb lezárni.

Senki nem örül annak, sőt dühíti ha az aktuális párjának az exe írogat. Ezt egyetlen ember sem viseli el. Max őrlődik és magában szenved és idegesíti.

Lehet h nem tud róla, de jobb lenne lezárni.

Aki tartja az exével így a kapcsolatot, az nem tud túllépni rajta, nem képes rá. És addig jobb ha bele sem kezd egy új kapcsolatba.

De nyugodtan írjatok egymásnak, én csak a 3. felet sajnálom.

2023. okt. 21. 10:35
 3/23 A kérdező kommentje:
Igen... En is ezen gondolkodtam. De kozben meg, nagyon kivancsi vagyok hogy alakul az élete. Foleg hogy tudom, hogy jelenleg sok szrban van benne, es kivancsi leszek hol fog tartani egy ev mulva.
2023. okt. 21. 10:41
 4/23 anonim ***** válasza:
97%

Ne legyél rá kíváncsi.

Ha találnál valakit akivel jól érzed magad minden szuper vele, magasról lesz**arnád az exedet h mi van vele.

Szóval foglalkozz azzal, hogy hogyan tehetnéd te is jobbá az életedet.

2023. okt. 21. 10:54
 5/23 anonim ***** válasza:
A "törődtem vele" itt a "care for" -nak az angolból való félrefordításából adódik, valamelyik gagyi kereskedelmi tévéből tanultad el. Sürgősen felejtsd el, mert rosszul használod a kifejezést.
2023. okt. 21. 11:12
 6/23 anonim ***** válasza:
96%

"Szulinapi koszontes exnek?"

Aha, hogyne a lónak a f_szát.

N.o c.o.n.t.a.c.t

2023. okt. 21. 11:30
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Sok szívtelen dög jàr erre!
2023. okt. 21. 11:34
 8/23 anonim ***** válasza:
73%
Teljesen normális, amit szeretnél. Ez a nyókontakt meg zarjadle mentalitás gyerekes! Aki évekig az életed része volt, az nyilván hiányzik. Természetes, hogy érdekel mi van vele!
2023. okt. 21. 11:36
 9/23 A kérdező kommentje:
Igen, meg ugymond joban maradtunk. Csak azert dielmmazom mert nem akarom hogy o vagy a baratnoje felreertse.
2023. okt. 21. 11:59
 10/23 anonim ***** válasza:
94%

"Szeretnék neki irni, mert kivancsi vagyok meg azert ra, hogy hogy alakul az élete stb."

Nem a születésnap miatt ír, az csak egy ürügy, hogy írhasson.

Ebből szokott a félreértés lenni.

Látom is az új kérdést, amit az exnek az új párja ír ki: "Párom napok óta dugdossa a telefont...."

2023. okt. 21. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!