Csak nekem fura,ha szulinap, vagy nevnap alkalmabol koszontenek a neten,és Én megkoszonom, es alairjak, hogy szivesen?
Figyelt kérdés
Én forditott esetben egy lajkot, szivet ,vagy olelest nyomok, a koszonomre, ez szerintem nem olyan dolog amire azt kene irni, szivesen..:)2021. dec. 13. 11:01
1/4 anonim válasza:
Ezt én sem értem. De más sem kellene.
3/4 anonim válasza:
Tényleg fura, nem veled van a baj.
Bár én olyat is ismerek, aki tüsszentésre azt mondja, hogy egészségedre, és amikor megköszöni az illető, arra is azt mondja, hogy szívesen :D Az is elég sajátos szerintem.
4/4 anonim válasza:
Mindenképpen fura, és ha nagyon udvariasak vagytok, végtelen hurokba is keveredhettek.
– Egészségedre!
– Köszönöm!
– Szívesen!
– Nagyon kedves vagy!
– Igazán, szóra sem érdemes…
és így tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!