Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ne maradhatnék a lakásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ne maradhatnék a lakásban attól, hogy én csaltam meg és szakítottam?

Figyelt kérdés

Ő részéről érzelmileg bántalmazó kapcsolat volt régóta. Én megcsaltam, ami tudom, hogy nem szép, de nem lebuktam, hanem bevallottam, egyúttal szakítottam is. Megkértem, hogy cuccoljon el a lakásból, erre teljesen elkattant, hogy ezek után húzzak én. Neki van hová menni, nekem nincs. Azt mondja, ez nem érdekli, felőle menjek az utcára vagy kaparjam az ajtót a másik kandúrnál, hiszen egyedül nem megyek semmire. Az sem érdekli, hogy a szerződés is az enyém, és én már a kapcsolatunk előtt is itt laktam, majd ő lepapírozza a tulajjal.

Már csomó cuccomat összecsomagolja nejlonzacskókba, pár dolgomat tönkre is tette. Már 1-2 közös ismerőst is bevont a buliba, írogatnak nekem, hogy csalódtak bennem, és gyorsan leszek szíves húzni, nehogy már a másiknak kelljen elkullogni.

Mit lehet tenni ebben az esetben? Ha rendőrt hívok, akkor ki lehet tenni? Nincs ide bejelentve.

2023. okt. 18. 22:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A szerződés a te neveden van, nem tud mit csinálni. Az ő neve egyáltalán nincs a szerződésen? Ha mondjuk társbérlőként rajta van, akkor sem dobhat ki, mivel hivatalosan te (is) bérlő vagy. Kihívhatod a rendőrséget, ha ő nincs a szerződésen, és bejelentve sincs, akkor őt rakják ki a rendőrök is. Sőt valahol ez birtokháborítás is, nem tudom pontosan.
2023. okt. 19. 08:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a tulajt, hogy tegye ki. Nehogy hagyd magad belemanipulálni hogy téged rakjon ki a jogosan általad bérelt lakásból... ahogy a többiek is írták. De ha nincs bejelentve valóban, lehet egyből rendőrt hívnék (a cuccok tönkretétele már önmagában elég indok). Verheti a farkát az egész slepp, akkor sincs joguk kirakni. Ne hagyd magad.
2023. okt. 19. 09:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett kerdező?
2023. okt. 19. 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja. És a tulajt megkerested már?
2023. okt. 19. 11:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hívj rá rendőrt, mert neki semmi köze ahhoz a lakáshoz.
2023. okt. 19. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!