Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen ürüggyel maradhatnék...

Milyen ürüggyel maradhatnék még egy hetet itthon? Több lent.

Figyelt kérdés

Fiatalabbak! Van olyan itt aki holnap már megy dolgozni? Én nekem sajnos muszály mennem, mert gyaksza hétre esik a holnapi nap és boltban vagyok gyakszán. Anyámnak bezzeg még a jövő héten se kell dolgoznia menni.

Nem igazság, hogy már 2.án mennem kell melóba, jó tudom sok ember megy már holnap de azért mégis tökre kicseszés ez az emberrel, hogy még a téli szünetet se élvezheti ki maximálisan!

2023. jan. 1. 08:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Utána hét meg a sulis hét lenne, szóval ha a jövő hét sulis hét lenne nem kéne mennem dolgozni, de kizárt hogy holnap melóba menjek, kéne valami jó ürügy miért nem megyek be dolgozni!
2023. jan. 1. 08:15
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Semmivel sem.

Ha folyton azon agyalsz rossz lesz, az nem vezet sehová.

Próbáld pozitívan fefogni, vagy ne is gondolj rá egyáltalán.

2023. jan. 1. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Mert 2. án miért nem lehet dolgozni? Van egy egész napod pihenni. Amúgy törj be egy kirakatott és várd meg a rendőröket. Ha igazoltatni akarnak meg ne mondj nekik semmit. Ha jól csinálod legalább 12 óráig bent tartanak.
2023. jan. 1. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

Mivel szakmát tanulsz és 1-2 éve átvariálták a rendszert, ti gyakorlatosok is rendes munkaszerződéssel vagytok ott 45 nap szabadsággal, amiből nyáron 15 napot kell egyhuzamban kiadni. Nektek már nincs olyan a gyak.helyen, hogy őszi vagy téli szünet, az nektek a szabadságból megy. Tehát, ha te nem akarsz a jövő héten dolgozni, akkor a gyak.helyen kellett volna előre szólnod, hogy te szabadságot szeretnél kérni erre a hétre még.

Nálunk is vannak tanulók, 1-2nek itt is nehéz felfognia, hogy más rendszerbe vannak, mint pl egy gimnazista középiskolás és nem úgy vannak a szünetek.

2023. jan. 1. 09:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Semmivel.

Én nem megyek februárig. Levizsgáztam mindenből, februárban kezdődik a következő egyetemi félév. Illetve pont munkahelyváltásban vagyok és mondtam, hogy februárban szeretnék kezdeni.

Van még hátra a télből, vehetsz ki szabit. Bár fogalmam sincs nálatok ez hogy működik.

2023. jan. 1. 10:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Írt most a főnököm, hogy holnap nem kell bemennem dolgozni, tényleg szerencsésen kezdődik nekem ez az új év.(:
2023. jan. 1. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!