Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan maradhatnék következetes?
Szakítottam a barátommal másfél év után. Nagyon szeretem, azért szakítottam, mert megtetszett valaki más, amit én önmagában már megcsalásnak érzékeltem, és így képtelen voltam vele lenni, tudván, hogy ha kiderül x idő múlva, hogy ez a másik srác jobban érdekel, akkor csak talonban tartottam a barátom addig. Helytelen volt. De közben meg szeretem. Nagyon. Másfél évig rá se néztem senkire, és ő is ugyanígy.
Próbálok határozott maradni, következetesen magamnak is mondogatni, hogy de ez így a helyes (mert amúgy tényleg az), a másik sráccal sokat beszélni, hogy megerősítsen a döntésemben, barátnők támogatnak, mert szerintük is ez volt a jó döntés... És mégis. Szeretem, és nagyon nehéz nélküle. De 21 évesen nem szeretnék foggal-körömmel ragaszkodni egy kapcsolathoz, mert még fiatalok vagyunk mindketten, nem lenne szabad ennyire komolyan venni a dolgokat... Még ha 30 éves lennék, férjjel és gyerekekkel, akkor ez eszembe se jutott volna, na de így...?
Így akkor mégis mit lehet csinálni? Hogyan legyek következetesen elutasító? Hogy álljam meg, hogy ne könyörögjek a bocsánatáért? Vagy hogy egyáltalán ne az legyen, hogy egyik pillanatban ezt akarom, a másikban meg azt...
Kérlek, a szidásokat mellőzzétek, most úgyis jobban utálom magam, mint ti összesen képesek lennétek rá, szóval az nem segít. És nekem pedig segítségre van szükségem. Amit nagyon szépen megköszönnék előre is.
Első alkalommal nem akartam rosszat írni. De az #1-nek igaza van. Be kell látnom.
Tudom, hogy ez most neked nem segít és nem erősíti meg azt amit szeretnél. Ha jól értem vissza szeretnél menni a régi pasidhoz. Csak, hogy ő teljesen össze van törve, amit neked köszönhet.
Az, hogy ezek után fog-e bízni benned, azt kétlem.
Egyáltalán beszélgettél már vele azóta? Hogy van?
Mit is szeretnél valójában?
#4-es vagyok
Aki nem volt még ilyen helyzetben az nem is tudja. Hiába ítélnek el téged. Megtörtént. nem tudsz rajta változtatni már. Nem hinném, hogy jó lenne visszamenni. Keress mást. Menj másik társaságba és lesz majd valaki aki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!