Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi az esélye annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye annak hogy vissza megy hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy srác a baráti körömből, akinek majd most fog születni egy kisfia a volt párjátol.

Szét mentek pár hónapja mert a csaj ki dobta, elvileg nagyon sokat hazudott neki a srác 2év alatt.

Azt mondja lehet hogy a baba születése neki meghatározó lesz, de vajon miben?

Elmondása szerint nem akar tőle semmit a volt párjátol, és szerintem ugyan úgy szabad ember lehet.

Viszont a napokba mesélte hogy a volt párja elmondta neki hogy szereti és ő ezt nem viszonozta, majd másnap mégis felment hozzá és majdnem megcsókolta a volt párját és megfogta a kezét!

Ez után a volt párja még irt neki Messengeren hogy ez a közeledés neki olyan volt mindha még mindig szeretné, a srác írta neki hogy félre értette és hagyja békén majd keresse ha megvan a pici, ezt követően a csaj tiltotta.

Miért lessz neki meghatározó a baba az életében? Hiszen hétvégi apuka lessz ha csak nem megy vissza.

Láttam olyan beszélgetéseket amibe az egyik szavát ütötte a másikkal a csajnál pl hogy mindig is szeretni fogja utána meg hogy elmúlt stb.

A baj nekem ebben az hogy szeretnék vele lenni és le akartam feküdni vele többször is már, tegnap meg történt de lehet neki ez nem volt olyan.

2023. okt. 1. 17:19
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Dobd ki!
2023. okt. 15. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!