Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi az esélye annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye annak hogy vissza megy hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy srác a baráti körömből, akinek majd most fog születni egy kisfia a volt párjátol.

Szét mentek pár hónapja mert a csaj ki dobta, elvileg nagyon sokat hazudott neki a srác 2év alatt.

Azt mondja lehet hogy a baba születése neki meghatározó lesz, de vajon miben?

Elmondása szerint nem akar tőle semmit a volt párjátol, és szerintem ugyan úgy szabad ember lehet.

Viszont a napokba mesélte hogy a volt párja elmondta neki hogy szereti és ő ezt nem viszonozta, majd másnap mégis felment hozzá és majdnem megcsókolta a volt párját és megfogta a kezét!

Ez után a volt párja még irt neki Messengeren hogy ez a közeledés neki olyan volt mindha még mindig szeretné, a srác írta neki hogy félre értette és hagyja békén majd keresse ha megvan a pici, ezt követően a csaj tiltotta.

Miért lessz neki meghatározó a baba az életében? Hiszen hétvégi apuka lessz ha csak nem megy vissza.

Láttam olyan beszélgetéseket amibe az egyik szavát ütötte a másikkal a csajnál pl hogy mindig is szeretni fogja utána meg hogy elmúlt stb.

A baj nekem ebben az hogy szeretnék vele lenni és le akartam feküdni vele többször is már, tegnap meg történt de lehet neki ez nem volt olyan.

2023. okt. 1. 17:19
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
88%
Tök mindegy, hogy mi lesz a gyereke anyjával az életében úgyis ott lesz mint a gyerek apja (gondolom az övé és azt, hogy neveli hétvégenként/hétköznap néha). De az tuti-fix, hogy te búfelejtő vagy, esetleg szexpartner, akit le fog cserélni mindenképp. Azt nem értem hogyha bírtad magad tartani minek feküdtél vele a történtek után. Nem fog téged szeretni csak azért, hogy szétraktad a lábad drága. Azt felejtsd el!
2023. okt. 1. 17:25
 2/31 A kérdező kommentje:
De egyszer neki is kell egy komoly kapcsolat nem? Vagy örök életében csak partnerei lesznek? Ha nem szereti a csajt akkor én is lehetnék neki mint komoly kapcsolat.
2023. okt. 1. 17:32
 3/31 anonim ***** válasza:
91%
2 - Ezt te így gondolod. Lehet, hogy ő másképp.
2023. okt. 1. 17:43
 4/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehetsz, mert már meg is csalt vele!
2023. okt. 1. 17:44
 5/31 A kérdező kommentje:
Ha nem megy vissza nincs határozó dolog, hétvégi apuka lessz! Azt is említette hogy Ausztriába se megy vissza dolgozni itthon szeretne lenni.
2023. okt. 1. 17:52
 6/31 anonim ***** válasza:
A hétvégi apuka qrva szoros kötelék kettőjük között! Még meg se született a Pirinkó és már majdnem megcsókolta meg a kezét fogta (bár lehet több is történt csak nem kötötte az orrodra!), akkor mi lesz később? Értem én hogy te szereted, de ő téged nem szeret és nem is fog, ha már félrelépett, ha eddig nem esett beléd. Persze nyugodtan hagyd magad tovább is szétalázni, engem nem zavar, neked fog fájni!
2023. okt. 1. 17:56
 7/31 anonim ***** válasza:
93%
Most felszabadult és ki akarja élvezni. Te csak kielégítetted a vágyaid. Attól mert te szeretnéd, hogy szeressen, attól még nem lesz így.
2023. okt. 1. 18:00
 8/31 A kérdező kommentje:
Nem volt köztük semmi csak majdnem,amire a csaj is választ várt és azt kapta hogy félre értette a dolgot mert nem szereti.
2023. okt. 1. 18:01
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, legyen igazad nem történt köztük semmi, DE a párod/szexpartnered kötődik hozzá és nemcsak a kisbaba miatt. Ha nem ragaszkodna hozzá, akkor nem történt volna meg, amire sor került!

Ráadásul még más nő miatt lepattinthat. Továbbá, az, hogy gyerekük lesz örökké össze fogja őket kötni és te nem fogod tudni elviselni azt a tényt hiszen most se megy! Eljön az az idő, hogy az ex hívni fogja bármikor a kicsi miatt, elmennek együtt hármasban programozni és te kimaradsz, irigykedni fogsz a gyermekre és féltékeny leszel még jobban az exre! Lehet veled gyereket már nem is fog akarni, sőt el se venni feleségül. Az 100%, hogy ismét megfog csalni, mert már túl van rajta.

"Szét mentek pár hónapja mert a csaj ki dobta, elvileg nagyon sokat hazudott neki a srác 2év alatt."

Te ilyen hazudozónak hiszel?

"Viszont a napokba mesélte hogy a volt párja elmondta neki hogy szereti és ő ezt nem viszonozta, majd másnap mégis felment hozzá és majdnem megcsókolta a volt párját és megfogta a kezét!"

Ja,persze. 🤡

2023. okt. 1. 18:10
 10/31 A kérdező kommentje:
Még sem foglalkozik az exèvel igazán.
2023. okt. 1. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!