Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi az esélye annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye annak hogy vissza megy hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy srác a baráti körömből, akinek majd most fog születni egy kisfia a volt párjátol.

Szét mentek pár hónapja mert a csaj ki dobta, elvileg nagyon sokat hazudott neki a srác 2év alatt.

Azt mondja lehet hogy a baba születése neki meghatározó lesz, de vajon miben?

Elmondása szerint nem akar tőle semmit a volt párjátol, és szerintem ugyan úgy szabad ember lehet.

Viszont a napokba mesélte hogy a volt párja elmondta neki hogy szereti és ő ezt nem viszonozta, majd másnap mégis felment hozzá és majdnem megcsókolta a volt párját és megfogta a kezét!

Ez után a volt párja még irt neki Messengeren hogy ez a közeledés neki olyan volt mindha még mindig szeretné, a srác írta neki hogy félre értette és hagyja békén majd keresse ha megvan a pici, ezt követően a csaj tiltotta.

Miért lessz neki meghatározó a baba az életében? Hiszen hétvégi apuka lessz ha csak nem megy vissza.

Láttam olyan beszélgetéseket amibe az egyik szavát ütötte a másikkal a csajnál pl hogy mindig is szeretni fogja utána meg hogy elmúlt stb.

A baj nekem ebben az hogy szeretnék vele lenni és le akartam feküdni vele többször is már, tegnap meg történt de lehet neki ez nem volt olyan.

2023. okt. 1. 17:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Dehogynem, hiszen felment hozzá miután szerelmet vallott neki. Te tényleg ennyire vak vagy? Oké, majd kivilágosodik hamarosan ne aggódj! 😂
2023. okt. 1. 18:19
 12/31 A kérdező kommentje:
De azóta hívta az ex hogy talizzanak. És a srác azt írta neki a tiltás előtt hogy most nem! Meg egész terhessége alatt nem segítette. Akkor mivan ? Nem igazán lehet érteni mit akar.
2023. okt. 1. 18:21
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Azt írta hogy most nem, mert neked úgy adta elő hogy "nem történt semmi", hogy ne fogj gyanút, hogy mindkettőtöket hülyére szed.

Egyébként téged nem zavar hogy nem segítette? Téged se segítene!!!

Baszki inkább a nőre kéne rá írni, elbeszélgetni vele hogy bolondot csinál belőletek!

Több a valószínűsége annak hogy megcsalta veled, ő neki ígért össze-vissza, sőt szerelmet hazudott, mint annak, hogy téged szeret!

Szexet akar, akit lehet megfektett. Finito. Pont.

2023. okt. 1. 18:27
 14/31 anonim ***** válasza:

12 - "Nem igazán lehet érteni mit akar."

Ha komolyan akarna tőled valamit, megmondaná. És különben is sokat hazudik. Ne számíts rá, csak neked fog fájni.

2023. okt. 1. 18:49
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk együtt egyenlőre. Csak szexeltünk de le írtam. Ő nem tudja hogy én mit szeretnék,barátok vagyunk. Megosztja velem a dolgait ezért írtam ki.
2023. okt. 1. 18:52
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
De mit akarsz olyan valakitől, aki hazudozik, kihasználja a nőket?
2023. okt. 1. 19:21
 17/31 A kérdező kommentje:
Mindenkivel csak nem lessz ilyen. Vagy de?
2023. okt. 1. 19:56
 18/31 anonim ***** válasza:
Veled az, vele is az. Neked ez nem elég???
2023. okt. 1. 19:57
 19/31 A kérdező kommentje:
De nekem el mondta hogy mivan a kapcsolatával. Ezért kérdezem hogy vajon van esély arra hogy vissza megy?
2023. okt. 1. 20:04
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen van.
2023. okt. 1. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!