Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi az esélye annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye annak hogy vissza megy hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy srác a baráti körömből, akinek majd most fog születni egy kisfia a volt párjátol.

Szét mentek pár hónapja mert a csaj ki dobta, elvileg nagyon sokat hazudott neki a srác 2év alatt.

Azt mondja lehet hogy a baba születése neki meghatározó lesz, de vajon miben?

Elmondása szerint nem akar tőle semmit a volt párjátol, és szerintem ugyan úgy szabad ember lehet.

Viszont a napokba mesélte hogy a volt párja elmondta neki hogy szereti és ő ezt nem viszonozta, majd másnap mégis felment hozzá és majdnem megcsókolta a volt párját és megfogta a kezét!

Ez után a volt párja még irt neki Messengeren hogy ez a közeledés neki olyan volt mindha még mindig szeretné, a srác írta neki hogy félre értette és hagyja békén majd keresse ha megvan a pici, ezt követően a csaj tiltotta.

Miért lessz neki meghatározó a baba az életében? Hiszen hétvégi apuka lessz ha csak nem megy vissza.

Láttam olyan beszélgetéseket amibe az egyik szavát ütötte a másikkal a csajnál pl hogy mindig is szeretni fogja utána meg hogy elmúlt stb.

A baj nekem ebben az hogy szeretnék vele lenni és le akartam feküdni vele többször is már, tegnap meg történt de lehet neki ez nem volt olyan.

2023. okt. 1. 17:19
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Nem szereti

Nem foglakozik vele elvileg vége de mégis oda ment. Talán a baba kivált valami érzelmet a nő iránt is?

2023. okt. 1. 20:18
 22/31 anonim ***** válasza:
Fenéket, ha eddig nem érdekelte a baba, akkor most se érdekli. Tetszik neki a helyzet, nem bírt ellenállni a nőnek, ennyi.
2023. okt. 1. 20:20
 23/31 A kérdező kommentje:
Meg kérdeztem tőle most hogy miért érzi úgy hogy neki meghatározza az életet a baba? Azt mondta hogy szeretne egy apaságit! 😲 Mondtam hogy ha az övé akkor mivan? Azt mondta hogy akkor megnyugszik és hatalmas bulit csap. Szóval akkor arra megy ki az egész hogy ha az övé akkor bevallja hogy a nővel akar lenni csak bizonytalan? Nem hinném hogy meglett volna csalva ez a srác. A volt barátnője egy elég komoly tanult nő. Ismerem is szemelyessen.
2023. okt. 1. 20:33
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Na ha még az az elég komoly tanult nő se volt neki elég ahhoz, hogy ne hazudgáljon neki, szerinted majd pont neked lesz értéked a szemében? Már rég visszament volna hozzá, csak az a lány úgy néz ki nem olyan hülye, hogy aki egyszer átverte, annak hagyja többször is. Ha meg mégis újra együtt lesznek, az a nő részéről maximum a gyerek érdekében lesz, hogy egyben legyen a család. De te annak a férfinak soha nem leszel az a nagybetűs NŐ hiába is áltatod magadat meg ülsz fel minden hülyeségnek, amit mond neked. Ha még azt is képes volt becsapni, aki 9 hónapig a szíve alatt hordta a vele közös gyereket, aki majd az ő vezetéknevét fogja hordani, akkor majd pont veled nem fogja megcsinálni ezt semmiféle összeköttetéssel?
2023. okt. 2. 10:46
 25/31 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom a nővel nincs túl joba. Lehet tényleg nem szereti.
2023. okt. 2. 19:23
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ezt a pasit, ennek nincs jövője. A #9-es válaszoló nagyon jól leírta, a gyerek valamilyen szinten mindig össze fogja kötni őket, akár szereti a csajt, akár nem. Ráadásul ez az egész szakítás még nagyon képlékeny, a srác sem igazán tudja, mit akar. Ha megszületik a gyerek, a csaj hívogatni fogja, látogassa meg, nézze meg a gyereket, apasági nyilatkozat, ez kell, az kell. Ha vele maradsz, ez nagyon rossz lesz neked. Ne hazudj magadnak, zárd le ezt a dolgot, majd lesz más, problémamentes pasid.

N

2023. okt. 5. 15:00
 27/31 anonim ***** válasza:
Pont annyi eszed van, amennyi kilátszik. Higgy, amit hinni akarsz, úgyse lehet téged meggyőzni. De addig is tanulj meg normálisan írni. Borzalom olvasni a szövegedet!
2023. okt. 14. 23:59
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

"szeretnék vele lenni és le akartam feküdni vele többször is már, tegnap meg történt de lehet neki ez nem volt olyan"

Milyen?

Amilyen neked? Pont olyan biztos nem volt neki. Szerintem lelkileg egyikőtöknek sem volt jó.

2023. okt. 15. 09:42
 29/31 A kérdező kommentje:

Meg született a baba láttam fotón nagyon hasonlít rá.

Viszont várja az apaságit,hallottam hogy a nővel hol joba van hol nincs.

Ő azt mondta nem akar tőle már semmit. Mégis vele aludt ahelyett hogy velünk ivott volna.

2023. okt. 15. 13:20
 30/31 anonim ***** válasza:
Lapát.
2023. okt. 15. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!