Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kéne ha már ő szakított de nem emlékszik rá?
(Ex?)Barátnőm alkoholista
Tegnap este kiszaladt a számon egy tapintatlan megjegyzés ezzel kapcsolatban (gyakorlatilag csak annak neveztem őt ami, alkoholistának) ami miatt azonnal el is zavart.
De az a vicces a történetben hogy akkor is olyan részeg volt, hogy nem is emlékezik rá mi történt tegnap. Tud róla hogy összekaptunk, mert volt köztünk egy üzenet váltás amiből kiderült neki ennyi. De a józanul írt üzenetében már a párjaként szólít meg és bevallja hogy nem emlékszik semmi konkrétra.
Most nekem kellene szakítanom, vagy csak meséljem el neki mi volt tegnap? Gondolom józanul is ugyanúgy fog dönteni ha megmondom neki mit mondtam neki
Most abszolút nem is vágyom rá hogy együtt legyek vele, de ő inkább. Hogy zárjam le békésen és korrektül a dolgot?
Ja és a miért vagy vele kérdésekre a válasz: azért mert vonzódunk egymáshoz és nekem nincs semmilyen más lehetőségem a csajoknál
Annyit írt este hogy "végeztünk"
Ma meg már semmi sem történt, pedig látta mit írt, én ezt elfogadtam a válaszomban
Én meg nem tudom mit írjak vissza neki, mert ő úgy tekinti mintha még együtt lennénk. Elvileg nem is akartunk eleve ma találkozni és csak ehhez tartja magát
Később viszont biztos akar
Most ő szenved, én meglennék egyedül.
"nekem nincs semmilyen más lehetőségem a csajoknál"
Na, ezért vagy szánalmas.
"én meglennék egyedül."
Akkor? Idézd vissza neki, hivatkozz rá, tudomásul vetted, azt ennyi...
"Na, ezért vagy szánalmas."
A kérdésem nem az volt miért vagyok szánalmas
"Idézd vissza neki, hivatkozz rá, tudomásul vetted, azt ennyi..."
Így is fogok tenni, nincs más jó döntés
Az a probléma inkább, hogy ő nem fogja tudomásul venni a saját döntését sem. Ismerem már, meg próbálja majd menteni a kapcsolatot minden eszközzel
Most igazából úgy tervezem hogy elbeszélgetek vele a problémájáról elég komolyan, aztán az a hangnem majd megkeményíti a szivét amennyire kell. Utána talán elenged engem
De az vagy, mert függsz tőle.
Gyenge jellem vagy, vagy kapcsolatfüggő. Vagy mindkettő.
Szedd össze magad, és döntsd el, mit akarsz, mert ezzel a hozzáállással ezzel a nővel fogsz megdögleni.
Kiba$z időközönként, azt visszakönyörög.
Évek óta nézek egy ilyet, nagyon közelről, nem degradálásból írtam.
Külön élvezet, mikor az egyik a jobb, a másik a bal fülembe panaszkodik....
Nem azt mondtam hogy nem vagyok szánalmas, hanem csak azt hogy nem erről szól a kérdés
Nem függök tőle igazán, mert külön élünk, így egy szakítás nem jelent többet számomra mint egy pár perces hazautat.
Érzelmileg függhetnék tőle, de egészen megbarátkoztam már a magánnyal, és nem félek visszacsúszni oda.
Inkább az a bajom hogy határozatlan, gyenge jellem vagyok bizonyos szemszögből. Nehezemre esik mindenféle konfliktust kezelni, így a szakítást is az.
Úgy kerülném azt is mint a konfliktusokat szoktam.
Csakhát itt ö az aki megtette már ezt helyettem is, mindössze ezt kell megerősítenem számára
#6 vagyok még mindig.
Nem azt mondom, hogy nem értelek meg, mert persze, valahol igen.
"Csakhát itt ö az aki megtette már ezt helyettem is, mindössze ezt kell megerősítenem számára"
Igen, ezen van a hangsúly.
Ne engedd neki, hogy úgy tegyen, mintha mi se történt volna, mert tényleg benneragadsz, és minél tovább húzod, annál nehezebb lesz, mivel azt fogja gondolni, minden el van felejtve.
"mivel azt fogja gondolni, minden el van felejtve"
De mondjuk ez tényleg így van, nála minden teljesen el van felejtve. Olyan részeg volt hogy semmire sem emlékszik
Csak ugye én voltam még magamnál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!