Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanom kéne ha már ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kéne ha már ő szakított de nem emlékszik rá?

Figyelt kérdés

(Ex?)Barátnőm alkoholista

Tegnap este kiszaladt a számon egy tapintatlan megjegyzés ezzel kapcsolatban (gyakorlatilag csak annak neveztem őt ami, alkoholistának) ami miatt azonnal el is zavart.

De az a vicces a történetben hogy akkor is olyan részeg volt, hogy nem is emlékezik rá mi történt tegnap. Tud róla hogy összekaptunk, mert volt köztünk egy üzenet váltás amiből kiderült neki ennyi. De a józanul írt üzenetében már a párjaként szólít meg és bevallja hogy nem emlékszik semmi konkrétra.

Most nekem kellene szakítanom, vagy csak meséljem el neki mi volt tegnap? Gondolom józanul is ugyanúgy fog dönteni ha megmondom neki mit mondtam neki

Most abszolút nem is vágyom rá hogy együtt legyek vele, de ő inkább. Hogy zárjam le békésen és korrektül a dolgot?

Ja és a miért vagy vele kérdésekre a válasz: azért mert vonzódunk egymáshoz és nekem nincs semmilyen más lehetőségem a csajoknál

2023. okt. 1. 13:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Akarsz ebben a kapcsolatban lenni vagy nem?"

Mivel ö az első és nyilván utolsó barátnőm az életemben, és alapvetően szeretem és jól érzem magamat vele, ezért igen.

Igen, de nem mindenáron

Mivel eléggé berágtam rá a téma kapcsán, ezért igyekszik kerülni az ilyet, hogy elhamarkodottan dönt. Mert mondtam neki hogy akkor én szakítok és akkor az végleges lesz. Csak ő ezt nem akarja, és inkább mindent megtesz hogy megtartson amíg lehet

2023. okt. 12. 09:27
 12/14 NTBS ***** válasza:

Igen.

Mert az ő emlékei szerint nem volt szakítás!

2023. okt. 12. 15:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Majd 5 ev múlva kiírod a kérdést hogy gyereked van az alkoholista nőtől, el akarod hagyni de a gyerek miatt nincs szíved. A gyerek meg közben szépen tönkremegy.
2023. okt. 12. 15:56
 14/14 A kérdező kommentje:

13#

Szerencsére nem lehet gyereke

De szerintem 5 hónapig nem húzza a kapcsolat, nemhogy 5 évig

2023. okt. 12. 22:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!