Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert kezdett el ujra hianyozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert kezdett el ujra hianyozni az exem?

Figyelt kérdés
Neki uj kapcsolata van... 2 honapja szakitottunk. Elso het borzalmas volt, aztan egeszen tulleptem rajta, vissza se irtam neki amikor 2-3 het utan allandoan irogat ott hogy mizu velem. Most meg valamiert megint allandoan gondolnom kell ra es nem megy ki a fejembol.. Az egesz amit velem tett bosszant es merges vagyok ra, ennek ellenere megis erdekelne hogy hogy van stb.
2023. szept. 29. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1.ok: "Neki uj kapcsolata van."

2.ok: "2-3 het utan allandoan irogat ott hogy mizu velem."

2023. szept. 29. 17:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Hulyeseg lenne megis valaszolni neki? Mar egy honapja semmit nem beszeltunk, megigertem meg akkor h majd valaszolok
2023. szept. 29. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen volt a kapcsolatotok, de két hónap alatt egy jobb kapcsolatból nem épülsz fel ( kivéve ha éppen pont veled szembe jön életed igazi szerelme aki mellett elfelejted az egészet stb... de most a szerencsét tegyük félre).

Ha minden kapcsolatot megszakítanál vele akkor is nagyon sok idő lehet mire sikerül másra gondolnod a mindennapokban. Hogyha még irogat is és "követed" facebookon vagy egyéb helyeken, akkor még nehezebb.

A kérdésedre annyit tudok mondani, hogy én válaszolnék neki, magamat ismerve. De ha képes vagy ignorálni akkor mindenképpen az a jó megoldás. Könnyebb lehet a továbblépés, ha elszakadsz tőle.

Valamint az is segíthet hogyha leírod egy papírra amit akarsz vagy a teledonodba ,ahelyett hogy visszaírnál . Próbáld meg, lehet hogy elég lesz ennyi is.

Illetve ha jól veszem ki a leveledből akkor ő szakított veled és téged felkészületlenül ért a dolog. Ne aggódj ha tovább tart helyreállnod , mint neki , aki már valószínűleg úgy szakított, hogy a hátad mögött volt valakije. Adj magadnsk időt, hogy helyre tedd a gondolataidat , az értékrendedet és az életedet.

2023. szept. 29. 17:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mar regota elromlott az egesz. Azt mondta hogy igen, de nem tudom hogy o valaha igazan szeretett-e de ugy gondolom, hogy az elejen talan (fel evig aztan a kovi fel evben mar nem)... Ugy gondolom ez a kapcsolata el fog tartani egy ideig, realis sikon nem remenykedem abban hogy valaha is ujra osszejojjunk. Ugy valtunk el hogy maradjon meg koztunk a baratsag. Meg mindig van bennem fele egyfajta torodes es meghallgatnam hogy van. Talalkozni nem talalkoznek vele, szerintem az utan nagyon furcsan ereznem magam.
2023. szept. 29. 17:55
 5/5 anonim ***** válasza:
89%
Fél év "szerelem" = fellángolás, vagy hazugság kérdező. Ő most vagy csak visszatáncolna hozzád, vagy ismiként tekint rád, de exszel barátkozni nem lehet, ha érzéseid vannak iránta és a nőjét nézve nem is fair.
2023. szept. 29. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!