Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy szakítás után jöttetek rá, hogy mit veszítettetek? Nektek mikor kezdett el hiányozni? 26/N
4 év hosszú idő, szerintem természetes hogy még hiányzik.
Lehet most történtek veled olyan dolgok amik előhozták a hiányát. Tudom, hogy nehéz de el kell fogadni hogy vele nincs már jövőd. Most nem látod de lesz majd egy jobb.
Kitartás és fel a fejjel :)
1 nő volt, akivel valami ilyesmi helyzet állt. Nagyon passzoltunk, de sajnos több dolog miatt nem működött. Részben úgy érzem, hogy vele sokat veszítettem.
A másik oldalról meg a lányok dobtak ki, mert találtak egy helyesebb, menőbb srácot, aki szépen pofára ejtette őket. Ketten azóta is bánják, hogy azt csinálták velem, amit, de nem tudtam utána rájuk nőként nézni.
Sajnos férfiként ez ilyen. Ha túl normális, túl kényelmes mellettünk, akkor a nők fogják és bekattannak, hogy kapjanak egy kis izgalmat.
Ez csak az idegen vilagtol valo felelem nélkule. Ne tévesszen meg.
Ilyenkor az ember félve kezdi el az uj es nagy eséllyel bőven jobb életét, mert nincs senki mellette hogy megtegye az első lépéseket, ilyenkor hajlamos mindenki az exhez visszahuzni inkabb.
6: Velem is ez volt a baj... Túlságosan odaadó voltam. Kiugrott, otthagyott csapot-papot, közös életet - egyszóval mindent egy másikért. Kapott is nagysága olyat, aki ugyan jobb anyagi körülmények között él, de szegénykém olyan tuskó módon viselkedik vele, hogy az kész. Féltékenykedik, nem bírja elfogadni exemet, lökdösi, etc. Justice!
Kérdező: Írj rá! Ne úgy, hogy "sziamizu", hanem terítsd a lapokat. Arra mond vagy A-t vagy B-t. Ha A, ha B, a legrosszabb ami történhet, sem rossz. Mert megpróbáltad, és nem marad benned kérdés. Tudod mi a helyzet, és tudsz lépni A-t vagy B-t.
#7: Sajnálom. :(
#8: Idővel minden kapcsolatban megfordul ez az emberek fejében. A különbség annyi, hogy van, aki javítani akar a helyzeten és nem csak kidobni a másikat. Az 50 éves, cukinak bemutatott kapcsolatokban is megfordult ám az emberek fejében, hogy ki kéne dobni a másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!