Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért most kezdett el hiányozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért most kezdett el hiányozni?

Figyelt kérdés
Exem 3 hónapja szakított velem, mert nem volt szerelmes belém. Valójában örültem akkor, mert tényleg nem működött jól a kapcsolatunk, pedig én nagyon szerelmes voltam. Azóta nekem van barátom, akivel jó minden, de még nem alakultak ki érzelmek. Viszont napok óta egyre többet gondolok az exemre. Eddig is eszembejutott, de most konkrétan folyamatosan csak rá gondolok és random sírógörcsök jönnek rám. Miért érzek így és miért most?
2021. okt. 22. 18:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert még mindig az exedet szereted. Ez a mostani meg mind1 mit csinál akkor sem lesz elég jó neked. Szerintem
2021. okt. 22. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet túl hamar kezdtél bele egy új kapcsolatba és soha nem sikerült teljesen lezárni az előzőt és ez az érzés most tört felszínre.
2021. okt. 22. 18:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi az h nincs érzelem 3 hónap alatt?
2021. okt. 22. 18:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Az exembe nagyon sokáig szerelmes voltam, mielőtt összejöttünk volna. Sőt, már előtte volt, hogy kavartunk néha. És ezidő alatt voltak randijaim, meg volt 1 kapcsolatom is, de valahogy mindig azt éreztem, hogy senki sem olyan, mint ő. Soha nem tudtam teljesen elengedni
2021. okt. 22. 18:51
 5/11 A kérdező kommentje:

3 hónapja szakítottam, a mostani barátommal 1 hónapja vagyunk csak együtt

2021. okt. 22. 18:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja nincs pillangó aha
2021. okt. 22. 18:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Erre szokták mondani, hogy akit trauma ér, az nem biztos, hogy rögtön "kijön" rajta! Van akinél hónapokkal később. Úgy látszik nálad három hónap kellett hozzá. Túl gyorsan lett új párod, mikor a régi kapcsolatodat még fel sem dolgoztad. Kicsit egyedül kellett volna lenned, mielőtt újra párkapcsolatot kezdesz.
2021. okt. 22. 18:55
 8/11 A kérdező kommentje:
De az sem segített. Az első kavarásunk után másfél évig nem volt senkim, és amikor lett, akkor sem tudtam elfelejteni. Örökké csak nem várhatok rá, ha egyszer nem szeret :(
2021. okt. 22. 19:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy várj rá. Csak mielőtt egy új kapcsolatba lépsz, legyél egyedül egy kicsit. Vannak olyan emberek akik egyik kapcsolatból ugrálnak a másikba, miközben az előzőt még fel sem dolgozták lelkileg!

Meddig voltatok együtt?

Mit szól ehhez a jelenlegi barátod? Nem tűnt fel neki?

2021. okt. 22. 19:23
 10/11 anonim ***** válasza:

A szerelem ilyen. Szerintem ne reménykedj, nem fog pár hónap alatt elmúlni. Nem a döntéseden múlik sajnos. Nyilván tehetsz sokat a lezárásért, pl. tiltod mindenhonnan és nem oldogatod fel, de az a legkevésbé sem lesz hatásos, ha keresel a ló helyett egy szamarat, mert a kontraszt óriási lesz és csak még jobban fog hiányozni.

A szerelem nagyon súlyos betegség, örülj neki, ha nem halsz bele. Én a magam életéből azt tudom mondani, átlag 5-10 év, hogy az ember újra szerelmes tudjon lenni. Ha pedig bezárkózó, introvertált, nem ismer meg túl gyakran új embereket, akkor 10-20 évnél gyakrabban nem fog tudni szerelmes lenni senkibe.

2021. okt. 22. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!