Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért most kezdett el hiányozni?
3 hónapja szakítottam, a mostani barátommal 1 hónapja vagyunk csak együtt
Senki nem mondta, hogy várj rá. Csak mielőtt egy új kapcsolatba lépsz, legyél egyedül egy kicsit. Vannak olyan emberek akik egyik kapcsolatból ugrálnak a másikba, miközben az előzőt még fel sem dolgozták lelkileg!
Meddig voltatok együtt?
Mit szól ehhez a jelenlegi barátod? Nem tűnt fel neki?
A szerelem ilyen. Szerintem ne reménykedj, nem fog pár hónap alatt elmúlni. Nem a döntéseden múlik sajnos. Nyilván tehetsz sokat a lezárásért, pl. tiltod mindenhonnan és nem oldogatod fel, de az a legkevésbé sem lesz hatásos, ha keresel a ló helyett egy szamarat, mert a kontraszt óriási lesz és csak még jobban fog hiányozni.
A szerelem nagyon súlyos betegség, örülj neki, ha nem halsz bele. Én a magam életéből azt tudom mondani, átlag 5-10 év, hogy az ember újra szerelmes tudjon lenni. Ha pedig bezárkózó, introvertált, nem ismer meg túl gyakran új embereket, akkor 10-20 évnél gyakrabban nem fog tudni szerelmes lenni senkibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!