Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért most kezdett el hiányozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért most kezdett el hiányozni?

Figyelt kérdés
Egy éve szakítottam a barátnőmmel mert már nem éreztem olyat hogy szeretném vagy hiányozna. Azóta nagyon jól elvoltam, csak néha jutott eszembe és most egyszer csak ott vagyok hogy minden nap rá gondolok és belegondolok hogy mennyi idióta vesz körül, mennyire nehéz ismerkedni és hogy vele annyira más volt minden... Miért ennyi idő után?? (2 évig voltunk együtt 23évesek vagyunk mindketten)

2017. márc. 28. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:

eddig elnyomtad az érzéseket, kiélted magad, volt valamibe temetkezned amivel elterelted a figyelmed.

S mostanra jöttél rá arra h vki kell melléd, és ő jó volt így kéred vissza. De ez csak átmeneti :d

2017. márc. 28. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem ertekelted ot elegge.Szerintem most sem o hianyzik, hanem egy kapcsolat.
2017. márc. 29. 04:38
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Csak ennyi jutott eszembe....

2017. márc. 29. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!