Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha volt pároddal békében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha volt pároddal békében váltatok el, mennyi idő után kezdett hiányozni? Mennyi idő telt el miután beszéltetek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:

1 hónapja szakítottunk és őrülten hiányzik azóta is napról napra egyre jobban. Azóta egyszer beszéltünk. Én nem keresem, mert éppen elégszer kezdeményeztem már én a békülést...

Lényegében nem is vesztünk össze, csak nézeteltérésünk volt/van. :( 21/F

2015. jún. 26. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Eddig még soha nem sikerült békében elválni. Úgyhogy nem is hiányzik egyik sem.
2015. jún. 27. 01:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Első,meg tudlak érteni,nagyon átérzem amit írtál,nálunk is mindig ez volt... :( 22 L
2015. júl. 1. 13:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos,még nekem is nagyon hiányzik.Mi elhidegültünk egymástól,talált magának egy másikat.Szakítottak,utána próbáltunk barátok lenni.Részemről ez nem ment,mert még mindig szeretem.Egy ideig beszéltünk és átjött hozzám.Én próbáltam közeledni felé,de finoman elutasított.Úgy döntöttem,nem keresem már.Azóta ő sem engem.Azt mondta nem akarja,hogy ló nincs...De mégis kegyetlenül fáj,hogy akivel éveket éltél,idegen lesz,majd...Idővel.
2015. júl. 1. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!