Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért most kezdett el hiányozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért most kezdett el hiányozni?

Figyelt kérdés
Exem 3 hónapja szakított velem, mert nem volt szerelmes belém. Valójában örültem akkor, mert tényleg nem működött jól a kapcsolatunk, pedig én nagyon szerelmes voltam. Azóta nekem van barátom, akivel jó minden, de még nem alakultak ki érzelmek. Viszont napok óta egyre többet gondolok az exemre. Eddig is eszembejutott, de most konkrétan folyamatosan csak rá gondolok és random sírógörcsök jönnek rám. Miért érzek így és miért most?
2021. okt. 22. 18:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az ilyesmi úgy van, hogy időközönként előjön, de ha tudod kezelni, akkor nem okoz semmi komolyat. Így van ez pl akkor is, ha a kisállatodat veszted el. Tudod, hogy nem élnek sokáig, tudod, hogy bármelyik pillanatban elveszítheted és még számítasz is rá, de mégis elő-előtör, hogy hiányzik.
2021. okt. 25. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!