Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Átverés lenne a kapcsolatom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átverés lenne a kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt.

Nemrég kellemetlen lett a helyzet ugyanis kiderült,hogy mialatt ismerkedtünk összejárkált másik sráccal.

Nem tudtam hova tenni a dolgot,hisz megbeszéltük az elején,hogy én nem csípem az ilyesmit és végig hazudott,hogy ő nem tenne ilyet.

Normális dolog lenne ez a mai világban vagy velem van a baj,hogy ezt nem tudom elfogadni?

26 évesek vagyunk.

2023. szept. 29. 10:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
"Hiába nem vagy valakivel "hivatalosan" együtt, hogyha már érzéseket táplálsz iránta. Ha pedig megígért valamit azt illene betartani! "-ismerkedéskor ugyan mit ígért? Ha még az sem lett eldöntve, hogy egy pár? Szerintem ilyenkor még semmi ígéret nem hangzik el.
2023. szept. 29. 13:00
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
#21: Le van írva a kérdésben, hogy megbeszélték, az tök mindegy most ki hogy szokta.
2023. szept. 29. 13:03
 23/25 anonim ***** válasza:
84%

21. Még ha így is van (bár én az ilyesmit nem pártolom), a hazugságot semmi nem menti fel. Felesleges ezt tovább ragozni.

hazugság = valótlanság állítása. Nyilván azért, hogy jobb színben tüntesse fel magát. Az én értékrendemben ez helytelen.

(nyilván nem megcsalás, az egy másik oldalon van, de ettől sem érezném jól magam)

2023. szept. 29. 13:09
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Hazugság és ezen kívül még eltérő értékrend is, ha a nőnek ez a tények szerint így belefért. Sőt továbbmegyek, valószínű eltérő az is ahogy egymásra tekintenek. Tippre a kérdező szereti jobban a másik felet, hiszen ő kicsit se követi ezt a manapság pár embernek szimpatikus és divatos elvet, hogy bárki bárkivel bármikor szexeljen, mert az jó. A nő pedig már ismerkedés alatt is szexelt mással, tehát a kérdező felé kevésbé táplálhatott akkoriban még érzelmeket. Az hogy jelenleg mi a helyzet, azt nem tudhatjuk. De a múltban hogy ez így volt, az eléggé leszűrhető, mégpedig a tettekből és hozzáállásból.

Amúgy nekem se nagyon férne bele ez így. Innentől mindig arra gondolnék, hogy milyen morálisan instabil kifogással fogja magát meggyőzni és felmenteni az esetleges jövőbeli megcsalásomnál, hogy ez igazából miért fair meg miért fér bele, meg miért nem megcsalás.

2023. szept. 29. 15:24
 25/25 anonim ***** válasza:
61%
De jó volt olvasni a kommenteket. Le mertem fogadni, hogy ezeket fogom olvasni: “dE hÁt mÉg nEm vOlT kImOnDvA A kApCsOlAt!!!44” De nem! Nagyon örülök, hogy vannak még ilyen értékrendű emberek, mint akik itt írtak többségében.
2023. szept. 29. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!