Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem akkar velem kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akkar velem kapcsolatot ..??

Figyelt kérdés

Sziasztok 24 éves nő vagyok .

egyesulallo anyuka.....

Szóval.. 2 ével ezelőtt Facebook meg ismerkedtem .egy 25 éves férfial sokat beszélgetünk úgy volt össze jövünk .de mivel sejtettem hogy a csávó nem komoly szándékú olyan ember aki élni akarja az életét ..és még szórakozni akkar nem mertem belle menni hiába állította a valótlanját ..

Aztán így annyiba maradt de volt úgy 2 hónapot 3 4honapot ki maradt hogy nem beszéltünk de mindig keresett ..és mindig találkozni akkart veleem ..aztán én nem .mindig leráztam valamivel

Olyan sokáig egyedül voltam hogy ..már magányosnak éreztem magam hiányoztak az érintenek csókollgatások simogatások viszont kapcsolatot meg nem akartam... vagyis legbelül mégis viszont nem akartam újból csalódni..

Aztán újból képbe jött ez a fiú és találkoztam vele ami egyre gyakoribb lett olyanokat mondot hogy nem akkar kapcsolatot de ki tudja hogy.lehet még ebből valami vagyis nagyon úgy érzi.

Itt eltávolodtam ismét tőle mert már mást mondott mint egy évvel ezelőtt és abba hagytam vele megint hónapokra..Aztán úgy voltam hogy sokáig egyedül voltam majdnem.2 éve nem sexeltem hogy 1x nekem is lehet élni nekem is lehet életembe elsőnek egy kaland ...

Megtörtént és igen ám is baj lett belőle...érzéseim lettek .

El mondtam neki és azt mondta sajnálja de neki nem megy a kapcsolat.

Most újból meg keresett mindig meg keresett mindig tartottuk a kapcsolatot olyanokat írt most hogy neki nagyon gyönyörű vagyok és el fogadna a nőjének meg minden mindig ő keres ő hiányol és ír ilyen dolgokat hiányzom meg azt írja szeret de nem írja hozzá mint barát vagy ember ..ezért nem is értem mit akkar mindig tőlem mindig keres ha szexre kelletem volna neki akkor csak le tiltott volna és kész de nem tette sokszor át jött hozzám sokszor voltunk együtt..

És most is ő írt legutóbbi találka után hogy még kaptam és le szarom ?

De most még nem ír nem.keres nem mondja hogy legyen köztünk valami nem is akkae kapcsolatot velem ez miért van nem megyek ki az egészből..hogy ha sex lenne még kapna 1000 másik nőt sőt láttam is oda vannak érte es éllég messze lakom tőle kB oda visza 4 órás utat tesz meg .. nem 1x alkalmommal

Valaki segítsen adjon tanácsot teljesen össze vagyok zavarodva

#szex #átverés #Nem akkar kapcsolatot
2022. aug. 15. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Már az elején tudtad hogy nem akar téged. Az ilyenekbe bele se kéne bonyolodni. Nem várni meg remelni kell hogy majd vki valtozik hanem olyat keresni aki kesz van kapcsolatra.
2022. aug. 15. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Becsüld többre magad, hagyd ezt a srácot. Todod jól, hogy nem komolyak a szándékai, egy-egy együttlétért ne add neki a lelked. Vigyázz jobban magadra!
2022. aug. 15. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Mert utánfutód van
2022. aug. 15. 20:29
 4/6 Noren1989 ***** válasza:
72%
Ilyenkor remélem, h annak a gyereknek normàlis nevelése lesz ennyi iq-val is.
2022. aug. 15. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

a gyerek miatt, egyértelmű

25 évesen még van bőven lehetősége olyan nőt találni, ahol tiszta lappal kezdhetnek. Nincs hétvégi apuka, nincs más gyerekéhez való alkalmazkodás, stb.

A másik gond nálad van. Úgy viselkedtél, mintha te lennél a főnyeremény. Elvártad volna tőle, hogy mindent ígérjen meg előre még mielőtt egyáltalán bármi lett volna köztetek. Amikor erre jogosan képtelen volt, szándékosan eltoltad magadtól. Nem is egyszer. Ezzel, ha volt is benne érzelem irántad, kiölted.

Fogadd el, hogy ebben a korosztályban nem leszel kapós. Jobban járnál, ha apukákkal ismerkednél.

Az sajnálatos, hogy érzelmeid lettek iránta; ha nagyon erősek, megpróbálhatod megszerezni, de egyelőre ne várj el tőle semmi felelősségvállalást.

2022. aug. 15. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen beszéddel (írással) kedves kérdező egy telepi putris rigó vagy, azért nem akar veled kapcsolatot a pasi😘
2022. aug. 15. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!