Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átverés lenne a kapcsolatom?
Barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt.
Nemrég kellemetlen lett a helyzet ugyanis kiderült,hogy mialatt ismerkedtünk összejárkált másik sráccal.
Nem tudtam hova tenni a dolgot,hisz megbeszéltük az elején,hogy én nem csípem az ilyesmit és végig hazudott,hogy ő nem tenne ilyet.
Normális dolog lenne ez a mai világban vagy velem van a baj,hogy ezt nem tudom elfogadni?
26 évesek vagyunk.
9, egyrészt az érzelmi megcsalás azt jelenti, hogy másba vagy szerelmes, de nem teszel semmit. Itt ilyesmiről szó sem volt, emberünk "összejárt" másokkal, ami valószínűleg egyszerű szexet jelent.
másrészt meg megcsalás csak úgy lehetséges, ha a két fél hűséggel tartozik egymásnak. De mivel ilyenről nem volt még szó, így logikusan megcsalni sem lehet a másikat.
A baj azzal van hogy hazudott.
Még össze sem jöttetek, hülyeség lenne elvárni hogy hűséges legyen, de ha erről hazudott neked akkor az szerintem óriási negatív pont.
Gyerekek, azt kellene megérteni, hogy ez itt nem egy jogi kérdés.
Hogy neki "így volt joga, úgy volt joga, meg papíron még nem is voltak együtt, úgy nem számít megcsalásnak bla bla bla..."
Oké, ezt mind értem, de hadd szabadjon már csalódni valakiben, akivel randizgatsz, közeledtek egymás felé, értitek... akibe szerelmes leszel, akire gondolsz elalváskor, jóéjt kívánsz neki, és közben ott a nyers valóság, hogy más meg krogatja...
Hát gyerekek, ti tudjátok, nekem ez eléggé kiábrándító. És még egyszer, ez nem jogi kérdés, hanem emberi.
15. Persze, ez mind oké. Van, ismerek olyat, akinél a határ ott húzódik, hogy "ha tegnap még vele, ma meg már csak velem", akkor mától mi vagyunk együtt és kész, nem nagy ügy. Valakinek meg nem megy így. Nem vagyunk egyformák.
Viszont a hazugság szerintem nagyjából mindenkinél lecsapja a reléket, mert átverve még egy lazább felfogású ember sem szereti magát érezni.
17. Hát igen. Itt ugye az ismerkedés első pillanata és a "hivatalos" összejövés közötti szürkezóna az, amit sokan kihasználnak - nem mindig a jó értelemben, általában félelemből. És csak akkor hagynak fel mindenféle korábbi kapcsolattal (akár csak szex), amikor már az új kapcsolat ki van mondva. (Legrosszabb esetben még akkor sem, de az már a konkrét megcsalás esete).
Nem szokott ez olyan jó lenni, magam részéről igyekszem törekedni a tiszta lapra.
"egyrészt az érzelmi megcsalás azt jelenti, hogy másba vagy szerelmes, de nem teszel semmit. Itt ilyesmiről szó sem volt, emberünk "összejárt" másokkal, ami valószínűleg egyszerű szexet jelent."
Te honnan tudod, hogy "egyszerű" szexet jelentett? Ott voltál, vagy a szóban forgó nő vagy?
Csak hogy tiszta legyen:
Nem lehet egyszerű, mert vagy volt köztük kémia, vagy érzelmileg is kötődött hozzá.
Nem kell pont szerelemre gondolni (nem is lehet, ha a kérdezővel van, vagyis remélem), hanem "se veled, se nélküled" fajta viszony és kapcsolatfüggőségre utal, valamint önértékelési zavarokkal küzdő egyénre. Esetleg a kérdező a búfelejtő, pontosan ellenkezőleg viselkedik vele és nem akarja elveszíteni, ezért vallotta be amit elkövetett.
Viszont ha a kérdező tetszett neki nagyon és rábólintott, hogy nem "ismerkedik" mással és mégis azt csinálta miközben a kérdezővel IS eltöltötte idejét (szex,vacsi stb.) az érzelmi téren megcsalás, hiába nem voltak együtt. A kiindulópontja az érzések a kérdező iránt. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!