Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élő nők és férfiak, mielőtt komolyabbá válhatott volna a kapcsolatotok (pl. összeköltözés), voltak jelek arra, hogy a párotok megcsal?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék arra, hogy ki mit tapasztalt a korábbi kapcsolataiban, amiben nem egy helyen laktatok, tehát nem tudtatok mindennap találkozni, hanem legsűrűbben is maximum hétvégente tudtátok a találkozókat megszervezni.2023. jan. 20. 14:10
A kérdező szavazást indított:
egyértelmű jelek voltak, igazam is lett, gyorsan véget is vetettem
voltak jelek, jogos volt a feltételezésem, de szándékosan vártam a lebuktatás pillanatára
voltak jelek, jogos volt a feltételezésem, de megbeszéltük, így együtt maradtunk
voltak jelek, de én értelmeztem félre azokat, ám nem akartam ezt tovább folytatni
voltak jelek, de én értelmeztem félre azokat, ám megbeszéltük felnőttek módjára, így együtt maradtunk
4 szavazat
1/2 anonim válasza:
Voltak jelek, nem is kevés, de sose bukott le úgy igazán.
Távkapcsolatban nagyon egyszerű csalni a másikat és bizonytalanságban tartani. Illetve, hogy mivel nem mentem utána a dolgoknak, mert attól féltem amit sejtettem, így sose tudtam fülön csípni. Naív voltam, mert az akartam lenni. Ne hagyd magad, ha úgy érzed megcsal, minél előbb járj utána, magad miatt fontos.
2/2 anonim válasza:
Nem írnád le a történetet? Kíváncsi lennék, hogy miből sejted a megcsalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!