Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mire gondoljak, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoljak, hogy ne tegyem meg?

Figyelt kérdés
Mar lassan 1,5 honapja vege... Megbeszeltuk hogy majd azert baratok maradunk, de en hamar rajottem hogy 2 ev intenziv parkapcsolat utan ez nem fog menni... O 2 het utan meg irt hogy na hogy vagyok.. Nem valaszoltam es konretan 2 hetig folyamatosan ujra es ujra ramirt... Mostmar lassan egy honapja semmi kapcsolatot ugymond. Es ugy szeretnek neki irni... Csak erdekel hogy jol van e meg szeretnek vele megosztani dolgokat... De epp esszel en is tudom, hogy ennek semmi teteje nem lenne... Hogy gyozzem meg magam hogy NE?
2023. szept. 27. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
amit neki írnál azt írd le itt. Hátha elmúlik
2023. szept. 27. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Ez csak az egódról szól. Amíg irogatott addig nem akartál írni, most hogy elengedett, talán új párja is van, bezzeg egyből kényszert érzel hogy visszamássz a képbe.
2023. szept. 27. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudatosítsd hogy nincs értelme.
2023. szept. 27. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahányszor érzed ezt az ingert, írd le egy papírra, amit megosztanál vele.
2023. szept. 27. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le, akkor nem tudsz írni neki
2023. szept. 27. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!