Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem gondolják, hogy kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gondolják, hogy kicsit igazságtalanok velem szemben?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy szakított velem a párom és beszélgetek ismerősökkel, mert muszáj kiadni magamból. Folyamatosan csak olyan tanácsokat adnak, amik jelenleg nem esnek túl jól. Most csak egy példát mondok, ez a majd jön valaki más.

Van egy ismerősöm, akivel szakított a párja, majd hosszú idő után talált valaki mást. Tőle hallottam olyan mondatokat, hogy tapasztalatból beszél, biztos így lesz, idővel elmúlik, stb. Meg amit említettem, hogy lesz majd valaki más. És ezt hallom majdnem mindenkitől. Miért gondolják, hogy én mást akarok? Miért nem abban adnak tanácsot, hogy szerezzem vissza?

Én elhiszem, hogy könnyen ad tanácsokat olyasvalaki, aki mellett van valaki, olyan, aki fel van töltve lelki erővel. Emlékszem, hogy a már említett ismerősöm is csak a párját akarta visszakapni, úgy mint én, és most olyanokat mond nekem, hogy lesz majd más? Pedig mennyit sírt miatta, hogy neki csak ő kell.

Nem igazságtalan ez? Vele is megtörténhet akár még egyszer is. És akkor hol lesz a tapasztalat, vagy az a mérhetetlen nagy bizalom, amivel a mostani párjáról beszél?

2022. dec. 24. 00:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Ez miért lenne igazságtalan?

Nyilván oka volt a szakításnak, ez mindenkinek fáj, de elmúlik. Jó, persze belefér egy utolsó próbálkozás, de ha nem nyitott a másik, kénytelen vagy elfogadni, és tovább lépni.

2022. dec. 24. 01:55
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

- nemkell az ebet kötni a karóhoz, lehet nem ő volt a megfelelő lány

- hülyének felesleges tanácsot adni, úgysem él vele.

- magadon dolgozz, majd ha saját magadtól fel leszel töltve "lelki erővel" na akkor leszel elég egy kapcsolathoz :)

ne a kapcsolattól várd, hogy majd minden szép és jó lesz :D

2022. dec. 24. 02:10
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Azért nem adnak ilyen tanácsot, mert aki elment, azt nem kell/nem lehet visszaszerezni. Ez nem egy elveszett vagy ellopott pénztárca, hanem egy másik ember, aki ezek szerint már nem akar veled lenni. Próbáld meg elfogadni, hogy vége, gyászold meg, és előre nézz.
2022. dec. 24. 03:26
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Ne kérj tanácsot. Ezek szerint csak egyfajta választ, tanácsot vársz. Mond telefonra, majd hallgasd vissza.
2022. dec. 24. 06:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy eltévedve.

Nem olyanra kell vágyni, aki nem szeret, elhagy.abban mi a jó?

2022. dec. 24. 06:58
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

"Miért gondolják, hogy én mást akarok? Miért nem abban adnak tanácsot, hogy szerezzem vissza?"

Mert valószínűleg nem annyira látnak bele a kapcsolatba és nem annyira ismerik a körülményeket. A szakítás valószínűleg okkal történt. Nem várhatsz el egy harmadik személytől olyat, hogy részletes útmutatót mellékel neked, hogy szerezz vissza valakit. (Aminek már a megfogalmazása is fura, mert ő eddig sem volt a tiéd.)

2022. dec. 24. 07:10
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Maz9chisták pályafutását nemigen tamogatja senki.
2022. dec. 24. 07:26
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Mondjuk szerintem is bunkóság ilyet mondani hogy lesz másik.

Ez a legsértőbb leglerázósabb duma.

Inkább át kell gondolnod mit adott neked ez a kapcsolat hogy te ennyire ragaszkodsz hozzá. Akár írd össze mit tettél érte, mit kaptál cserébe. Szerintem meglepő lesz az eredmény.

Szakítottak veled, ilyenkor nincs mit tenni, olyanhoz nem kell ragaszkodni akinek nem kellünk.

Legyen tartás benned hogy nem bolygatod.

2022. dec. 24. 07:28
 9/11 anonim ***** válasza:
69%

Hogyan próbáltál kibékülni?

Lehet azzal van a hiba

2022. dec. 24. 07:35
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

"Miért nem abban adnak tanácsot, hogy szerezzem vissza?"

Ja, utána meg mindenki szar meg szemét ember lenne a szemedben, mert nem jó dolgokat tanácsolt a "visszaszerzés" kapcsán. Tudod kérdező visszaszerezni csak úgy lehet valakit, ha magától jön vissza. És még az sem lesz garancia arra, hogy másodjára működő képes lesz az, ami már egyszer bizonyítva nem működött.

És igen, egyszer tényleg lehet majd más, de csak akkor ha nem évekig nyalogatod magad az önsajnálatban. Ha szakított veled, annak bizony megvan a maga oka. Bármi lehet ok a részéről. Komoly is és komolytalan ok is. A lényeg, hogy nem akar veled lenni sehogysem, és ezt kénytelen leszel ekfogadni. Ha nem akar téged a továbbiakban, akkor ha fejre állsz is, akkor sem fog. Szar dolog a szakítás, de a nyávogás a számodra nem szívesen hallott tanácsok miatt soha nem lesz a segítségedre a mielőbbi tovább lépésben. Nézz szembe a valósággal végre, mert az oktalan álmodozás csak hátráltatni fog a kiheverésben.

2022. dec. 24. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!