Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem gondolják, hogy kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gondolják, hogy kicsit igazságtalanok velem szemben?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy szakított velem a párom és beszélgetek ismerősökkel, mert muszáj kiadni magamból. Folyamatosan csak olyan tanácsokat adnak, amik jelenleg nem esnek túl jól. Most csak egy példát mondok, ez a majd jön valaki más.

Van egy ismerősöm, akivel szakított a párja, majd hosszú idő után talált valaki mást. Tőle hallottam olyan mondatokat, hogy tapasztalatból beszél, biztos így lesz, idővel elmúlik, stb. Meg amit említettem, hogy lesz majd valaki más. És ezt hallom majdnem mindenkitől. Miért gondolják, hogy én mást akarok? Miért nem abban adnak tanácsot, hogy szerezzem vissza?

Én elhiszem, hogy könnyen ad tanácsokat olyasvalaki, aki mellett van valaki, olyan, aki fel van töltve lelki erővel. Emlékszem, hogy a már említett ismerősöm is csak a párját akarta visszakapni, úgy mint én, és most olyanokat mond nekem, hogy lesz majd más? Pedig mennyit sírt miatta, hogy neki csak ő kell.

Nem igazságtalan ez? Vele is megtörténhet akár még egyszer is. És akkor hol lesz a tapasztalat, vagy az a mérhetetlen nagy bizalom, amivel a mostani párjáról beszél?

2022. dec. 24. 00:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
53%
Azért ad ilyen tanácsot mindenki, akihez fordulsz, mert igazuk van. Bárhogy fáj is most, ha az energiáidat nem arra fordítod, hogy megpróbálsz visszahozni valakit az életedbe, aki nem szeretne ott lenni, hanem abba, hogy elengedd, akkor sokkal jobb lesz neked. Nem kell feltétlenül egyből másra vágyni, vagy új kapcsolatra, de kezdetben jobb, ha belátod a hibáidat, belátod, hogy ő miben hibázott, levonod a tanulságokat és megpróbálod elengedni. Ha veled szeretne lenni, nyilvánvalóan nem szakított volna. Ahol eddig jut egy kapcsolat, ott már nincs mit tenni.
2022. dec. 24. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!