Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne mindig rá gondoljak?
Figyelt kérdés
1 hónapja szakított. Azóta néha beszéltünk, meg fcebook sztorijaimat imádolja, küldi a kis szivecskét. 1 hete beszéltünk utoljára, még hétfőn küldött egy szivet, azóta semmi. Úgy tudom van más neki. De nekem folyamatosan ő jár a fejemben, várom, hogy írjon, nézze meg a sztorim. Nem tudom mit csináljak. Fáj és egyedül érzem magam. És fáj hogy amíg nekem ő hiányzik, gondolok rá, ő rám nem és nem is hiányol.2023. júl. 13. 17:25
1/13 anonim válasza:
Tiltsd le, így sosem fogsz tudni kivergödni
2/13 anonim válasza:
Szerintem is a tiltás ez esetben egy jó ötlet.
3/13 A kérdező kommentje:
Azt nem bírom megtenni :( Fáj
2023. júl. 13. 18:07
5/13 anonim válasza:
Gyere hozzám édesem, én elfeledtetem veled őt.
F
6/13 anonim válasza:
Sajnos ez fáj és fájni is fog egy darabig. Tekints rá úgy, mintha egy betegségből gyogyulnál. Ha eszedbe jut, koncentrálj a rossz dolgaira. Próbáld lefoglalt magad. Amúgy tényleg le kéne tiltani. Ha szakított, akkor ne szívecskézzen meg irogasson, főleg ha már van neki más.
7/13 anonim válasza:
Megteszem én helyetted.
Teamviewer fent van?
8/13 anonim válasza:
Mármint most tényleg.. akk kérd meg egy barátnőd. Hidd el utána jobb lesz.
9/13 A kérdező kommentje:
Próbálok a rossz dolgokra gondolni, meg jutnak is olyanok eszembe, hogy sokszor megbántott, vagy olyat csinált, ami nem tetszett. De attól még szar ez. Én se értem, miért csinálja, miközben van neki más.
Mi az a Teamviewer?
Barátaim már többször leakarták tiltani helyettem. De mivel egy hete nem keres, már szerintem mindegy is.
2023. júl. 13. 20:35
10/13 anonim válasza:
Töröl, tilt. Közlöd Vele, hogy ne írjon.
Te meg dolgozol, éled az életed...barátok, hobbik, kutya, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!