Mit csináljak hogy ne gondoljak mindig arra hogy miattam lett öngyilkos a hugom?
Nézd, ez nem a te hibád. Nagyon nehéz észrevenni ha valaki ilyesmire készül. Ráadásul nem miattad tette. Nem miattad volt depressziós.
Javasol keress fel egy pszichológust aki segít neked feldolgozni a dolgot, mert itt nem igazán tudunk neked jól segíteni.
Nem te tehetsz róla, az ő döntése volt.
Az meg a te döntésed, hgy adott pillanatban nem beszélgettél vele. Megvolt rá az okod, és ha még élne a testvéred nem is éreznéd hibásnak magadat miatta.
Persze, ha lehet, figyeljünk arra, aki esetleg valami fontosat mondana, de ez nem sikerülhet mindig.
Viszont a végső döntést a húgod hozta meg. Gyógyszert vett be, és ivott rá. Lehet, hogy nem is akart meghalni szegény, ki lesz öngyilkos egy buliban? Nekem inkább balesetnek tűnik. Rosszul számolta ki a hatást.
Nem miattad halt meg,viszont elhiszem, hogy hiányzik.
Nekem a testvérem még él, de mióta mentális beteg lett, totál elveszítettem. A gyógyszerektől totál kattos lett. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!