Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, öngyilkos...

Mit csináljak, öngyilkos akartam lenni?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy megeszek egy rakat gyógyszert (algoflex forte, szemgyógyszer) egyszerre. Nem lett semmi, csak hányinger. Nem hányok, de mi van ha nem is fogok? Elfog múlni ez az érzet?
2019. nov. 13. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ettől nem lesz bajod, szerencsére. Jó volna, ha lenyúlnál, és hánynál.

Hívj fel valakit, családtag, vagy barát, és kérj segítséget!

2019. nov. 13. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Eskü nem hallottam olyat, hogy valaki algoflexszel akar öngyilkos lenni... mennyit vettél be? Mert lehet neked 3 szem a rakat gyógyszer, de ha én megakarok halni, akkor valami erős altatót, egy dobozzal, és akkor utána jöhetnek az ilyenek- csak hogy biztos legyen.

De most akkor meg akarsz halni, vagy azt akarod, hogy múljon el a rosszullét?

2019. nov. 13. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
15%
Aki öngyilkos akar lenni az leugrik valahonnan. Nem gyógyszereket vesz be,mert azt simán túl lehet élni. Keress fel egy pszichiátert.
2019. nov. 13. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp szólj valakinek, hogy mit csináltál!! A hányás segítene, de ha nem hánysz, sem biztos, hogy bajod lesz.
2019. nov. 13. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Mennyi az a rakat gyógyszer? Mellesleg károsíthatja a májadat a túl sok fájdalomcsillapító. Kérj segítséget. Hívd fel a Kék vonalat.
2019. nov. 13. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz gyógyszerrel öngyilkosnak lenni, pláne vény nélkül kaphatóval.
2019. nov. 14. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!