Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak hogy ne rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne rá gondoljak?

Figyelt kérdés

Nem telt el sok idő, csak egy hónap. Viszont nagyon sokszor visszamentem volna hozzá. Csak a jó dolgaira emlékszem ilyenkor, nem tudok a rosszakra gondolni.

Elegem van hogy csak ő jár a fejemben, szeretnék már továbblépni, de nem megy..

Szakemberhez járok, nagyon jó doki, tényleg nagyon jó.. Viszont annyira nem segít a hiányérzeten. Szinte belefulladok újra és újra. Váltottam várost, barátokat, illatot is, mindent.. De mindig érzem az illatát, érzem az ölelését.. Mindent..

Ő tiszteletlen volt, megcsalt.. "nem tudott elköteleződni". Mindig más pasikkal volt, sosem voltam neki elég, soha... Tudom hogy nem működne, mégis belepusztulok a hiányába.. Mit csináljak?..

2023. márc. 15. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem jöjj vele újra össze :)
2023. márc. 15. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap még semmi, legyél magaddal türelmesebb.
2023. márc. 15. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg legyél kicsit türelmesebb, azért csettintésre nem lehet elfelejteni valakit, akibe szerelmes voltál. Nem robot vagy, nincs delete gomb.

A szakítás is egyfajta gyászfolyamat, az embernek fel kell dolgoznia, meg kell élnie az érzéseit, nem pedig elnyomni és kicsinyíteni azokat.

2023. márc. 15. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
36%

Miért rágódsz egy olyan nőn aki nem becsült meg?

Nem értem, mi az ami miatt lehet ilyen mulya egy pasi.

Igen pasi, mert férfi rég elengedte volna az ilyet.

2023. márc. 16. 06:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Megéltem az érzelmeim ember. K*rvára megélem jelenleg is és nem mutatom azt, hogy én vagyok a világ legkeményebb csávója. Életemben elsőnek voltam ennyire szerelmes. Nem gyengeség az érzelem kimutatása bro. Próbáld ki te is te igazi férfi
2023. márc. 16. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!