Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne gondoljak rá?
A barátnőmmel 7 hónapja vagyunk együtt. Minden nagyon jól ment, nagyon jól éreztük magunkat, csináltunk közös programokat, amikor tudtunk, együtt voltunk, stb... Imádtuk egymást. 2 hónapja le kellett költöznie az apjához, így kicsit távolabb kerültünk egymástól, de ez még nem is lenne akkora probléma. Utál ott lenni, nagyon rossz ott neki. Az apja alkoholista és állat módjára beszél és viselkedik vele, ez sajnos kihat a kapcsolatunkra is. Egyre gyakrabban volt rossz kedve (érthető is). Az elmúlt napokban értünk nagyon mély pontra: amikor találkozunk, nagyon távolság tartó, már nem bújik oda hozzám, nem ad puszit sem, szinte ellök magától. Mondta, hogy szüneteltessük a kapcsolatunkat, mert így nem jó neki. Ma is találkoztunk, de alig beszéltünk. Mondtam neki, hogy mellette állok, segítek neki amiben csak tudok. Eléggé bezárkózott magába, nem hajlandó elfogadni a segítséget. Egy ideig nem szeretne találkozni. Mondtam neki, hogy esténként fel fogom hívni és beszélünk egy kicsit, de még beszélni sem szeretne senkivel, velem sem. Nem sokára együtt fogunk dolgozni, remélem ez javítani fog a kapcsolatukon. Nagyon úgy érzem, hogy lassan vége ennek a kapcsolatnak. NEM szeretném elveszíteni, imádom ezt a lányt, csak rá tudok gondolni.
Mondta, hogy ne beszéljünk. Mit csináljak, hogy ne gondoljak rá? Egyszerűen nem tudok nem rá gondolni. Lehet szégyen bevallani, de sírtam is miatta egy kicsit itthon. Mit tudok csinálni, hogy minél gyorsabban kimentsem ebből a helyzetből? Mennyi időt kéne adnom neki?
21/F (Ő 28 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!