Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondoljak most?
Van egy srác, 7 èvig együtt voltunk majd szakítottunk. Rá én egy fèl èvre újra megkerestem mert nagyon hiányzott ès újra akartam kezdeni. Belement, együttvoltunk kèt hetet majd dobott hogy túl gyors a tempó, csak randizzunk. ( Ezidö alatt, mint kiderült ö több lánnyal beszèlgetett ès több lánnyal lefeküdt, persze nekem azt mondta hogy csak egymásra koncentrálunk) aztán pénteken felhivott, hogy nem szeretne velem lenni mert èlni akar. Rá 4 napra összejött az egyik haverjának a csajával akivel már egyszer összejött a szakitásunk után.
Szerintetek mit gondoljak? Èn nagyon szeretem, ès tudom, hogy ö is engem de valami bekattant nála. Vajon fog mèg keresni engem vagy nem?
Jaa, a lány azt mondta töröljön le mindenhonnan, megtette majd felhivott hogy ezt azèrt tette mert a lány döntés elé állította: ö vagy èn.
A làny 19 èves, a fiu 29 èn 23
Köszi a válaszokat
"Èn nagyon szeretem, ès tudom, hogy ö is engem"
Szerintem neked kattant be valami, mert még mindig nem tudod felfogni hogy annyit érsz a szemében mint a felmosórongy. Vagy az fáj inkább hogy ezt felismerd?
Ő tovább lépett.
Most már neked is kéne.
Igaza van az elottem szolonak. Az en vele egykoru parom ferfi.
Amugy nem ersz neki semmit, latod h a csajert mindent megtesz. Eleg gaz helyzet, de tovabb kell lepni. Pasizz, utazz, Élj te is
Szerintem tévedsz, ő már nem szeret téged. A szakítasotok után is több lánnyal kavart, mikor újra akartad kezdeni vele, ő azt sem bírta sokáig, elég hamar visszahátrált, most is mással jár. Ezek itán odeje lenne bele törődnöd hogy ő már nem akar veled lenni. Nem kattant be nála semmi, egyauerüen már nem szeret. Ennyi.
Fogadd el és lépj rúl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!