Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, hogy ne gondoljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne gondoljak rá, pedig ma még egy, , mini ismerkedésem" is lenne?

Figyelt kérdés

Az exemmel álmodtam, nálunk voltunk, ő szakított, de elég rendesen közreműködtem ebbe, amit még 1 év után is nagyon bánok. Szóval egymás mellett ültünk, beszélgettünk a család többi tagjaival, rámnézett, mosolygott, majd megfogta a kezem, és a comjára rakta. Elmondhatatlan jó érzés volt.

Miért álmodtam megint ilyet, mikor neki már van kapcsolata, én meg ma megyek egy másik városba, mert megtetszett az egyik bolti eladó. Csillogó szemek, mosoly, mindene a helyén van. EGyszerüen nem tudom mi van velem. Volt már hasonló tapasztalat valakinél? Lányok, fiuk?

2016. nov. 3. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha még mindig gondolsz rá, akkor a legfontosabb, hogy ne siesd el a dolgokat a másik lánnyal.

Egyébként az álmok furcsa hatással vannak az emberre, nem biztos, hogy aszerint kell alakítanod az életed amit álmodtál :D

Gondolkozz el: a volt párod hiányzik, vagy pedig az érzés, hogy volt valakid? Nem mindegy.

2016. nov. 3. 11:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Igazából abból jött az álom, hogy a facén láttam róla egy elég dögös selfit, valószínű emiatt álmodtam.

Mikor már az ember kezdi magát túltenni rajta…:/

Gondoltam letiltom a követését, hogy ne lássak minden róla, aztán győzködtem magamat, hogy anélkül is tovább tudok lépni. De ezek szerint nem. Igazából a másik lányt egyszer láttam, amikor a szüleimmel voltunk tapétát vásárolni, és a kisugárzása, a rátermettsége fogott meg. Ezért is akarok visszamenni, legalább pár szót váltani vele.

Remélem is hogy nem aszerint lesz majd a közeljövő ahogy álmomban.. :) Örülnék azért ha ez a másik lány fogná inkább a kezemet.. :D

Ki hiányzik? A volt párom is, de legfőképp az érzés, hogy szeret valaki, akit én is viszont szerethetek. A boldogság!

2016. nov. 3. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!