Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes szakitanom most a barátnőmmel?
Lassan 4 hónapja randizgatok,egy 19 éves csajjal, nevezzük most már a barátnőmnek,a szexen is bőven túl vagyunk már.
Kedves helyes lány,de egyszerűen nem érzek iránta semmit.
Nem szép ilyet mondani,de egyszerűen nem érdekelnek azok a dolgok amik őt érdeklik.
Igazából semmi közös nincs bennünk,semmi közös érdeklődésünk nincs.
Szeret Lolozni,animet nézni és sárkányokat rajzolni.És főleg ami rosszabb naphosszat ezekről beszélni egész nap.
És még a szex is unalmas vele,pedig próbálkoztam érdekesebbe,izgalmasabbá tenni
Ha 4 hónapig nem alakukt ki semmi szinte, később se fog.
Ráadásul épp te írtad semmi közös nincs bennetek, csak azért meg kár vele lenni hogy legyen valakid. Főleg a lány miatt, mert az meg vele szemben nem korrekt.
Igen 4 hónap kellett mert bizakodtam,hogy lehet vele közös programokat tervezni,közös élményeket szerezni.
Erre csak a szobájában van egész nap.
Könyörögni kell,hogy kimozduljon onnan.
Bíztam benne hogy ez idővel alakulhat,ahogy a szex is.
14#
Szóval kedves válaszoló te alapvetően elutasitod annak a lehetőségét,hogy valakinek változzon,a személyisége, pozitív irányba fejlödjön vagy egyszerűen csak nyisson a világra.
Eléggé szűk látókörű lehetsz ebben az esetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!