Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes szakitanom most a barátnőmmel?
Lassan 4 hónapja randizgatok,egy 19 éves csajjal, nevezzük most már a barátnőmnek,a szexen is bőven túl vagyunk már.
Kedves helyes lány,de egyszerűen nem érzek iránta semmit.
Nem szép ilyet mondani,de egyszerűen nem érdekelnek azok a dolgok amik őt érdeklik.
Igazából semmi közös nincs bennünk,semmi közös érdeklődésünk nincs.
Szeret Lolozni,animet nézni és sárkányokat rajzolni.És főleg ami rosszabb naphosszat ezekről beszélni egész nap.
És még a szex is unalmas vele,pedig próbálkoztam érdekesebbe,izgalmasabbá tenni
Én nem látom azt így 4 hónap után hogy ennek a párkapcsolatnak lenne-e bármilyen jövője.
És lehet jobb lenne most szakítani,mint húzni az időt.
De nem tudom lehet,hogy ha még együtt leszünk egy ideig jobb lesz a szex,ő is aktívabb lesz benne
A másik amit nem értek,hogy így nem is nagyon akar az élettől semmit.
Tavaly leérettségizett,azóta otthon van,nem tanult tovább,nem dolgozik.
Csak ül otthon,nyomja a lolt,animeket és sárkányokat rajzol.
Ha én nem hívnám ide oda a városba szerintem ki se mozdulna otthonról egész nap.
Az a tipikus szürke kis egér csajnak hangzik, nagyon átlagos vagy átlag alatti külsö, és semmi élet.
Szerintem szakíts vele, két külön típus vagytok
Helyes kedves lány, átlagos talán egy kissé vékonyka.
Megmutatja milyen újabb jégsárkányt rajzolt.Mindig elmeséli,hogy mi történt a Naruto-ban és persze kedvesen érdeklődök ilyenkor,de érzem hogy ilyenkor zsibbad az agyam és pusztulnak az agysejteim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!