Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt elfelejteni az első komolyabb kapcsolatotok?
Kb 3 év.
Utana is sokat eszembe jutott, de tudtam már másra gondolni.
En nem tudom. A szerelem helyét fájdalom váltotta fel. Ma is a fájdalom maradt belole meg, ha rá gondolok, hogy nincs velem, meg hogy vége lett meg amugy is vége lenne ha össze is jönnénk megint meg minden sz r ha ő eszembe jut.
Szóval ez már így marad órökké. Azota több barátom szerelmem is volt a többi annyira nem számít. Veluk is szerelem aztán vége de nem volt egyik sem olyan meghatározó mint az első igazi.
Hanem az utolsó pasi még az aki emlékeimben van de őt nem nehéz elfelejteni mivel q szex nem is volt jó vele pl. Csak szerelemből voltam vele semmi másbol. Igy az annyira nem is baj hogy vége mégha a szivem fáj is.
Két hete ért véget az első, komolyabb, 3 éves kapcsolatom. Annyira átvert és, mint kiderült annyit hazudott, hogy úgy érzem két hét elég volt túltenni magam rajta. Rájöttem, hogy nem elveszítettem valakit, hanem szerencsére megszabadultam egy olyan személytől, aki később tönkre tette volna az életemet
26F
Hát olyan egy hónap, mert utána egyből jött a következő.
A másodikat viszont 7 hónap, az jobban megérintett, mert ő szakított velem és nagyon egyedül voltam hagyva a semmi közepén, nem számítottam rá.
Gyakorlatilag fél perc, amíg végigolvastam a másik nőnek szánt szirupos szexüzenetet.
Véletlenül küldte nekem (észre sem vette :D), ott, abban a pillanatban kiábrándultam belőle és csak megvetést éreztem felé.
Félév múlva már új kapcsolatom volt, és minimálisan sem érdekel az exem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!