Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem a nárcisztikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a nárcisztikus exem, hiányzik?

Figyelt kérdés

alapvetően nem szoktam mentális betegségekkel dobálózni, bár a mai világban divatos szerintem ha fűre-fára rámondjuk hogy depressziós, borderline, nárcisztikus akkor pont hogy elvesszük vele a dolog élét.

Az én volt fiúm azonban valóban az volt. Az elején a love bombinggal kezdődött, majd miután teljesen elhitette velem hogy ő az a férfi akit keresek, megismerte a családomat, barátaimat és kimondtuk hogy együtt vagyunk szinte azonnal elkezdte a feszkókat.

Egyszer az égbe magasztalt 1 órával később pedig a semmiből feszültséget szított, bántott, megvonta a szeretetét, volt hogy póker arccal nézte ahogy sírok majd egyszer csak megölelt és én addigra annyira kivoltam hogy ezzel el is tudta intézni. Egyre jobban kinyomta a határaimat egyre durvább dolgokat tett meg velem. Én meg egyre komolyabban elkezdtem függni tőle. Istent játszott. Ő döntötte el mikor van nyugi, mikor van feszkó. Persze a jövőre mindig ígérgetett, 3 hónap után azzal manipulált hogy majd engem fog feleségül venni, velem fog gyereket csináni, és mutogatta hogy hol fogunk együtt lakni.

Valójában sose érdekelte az hogy én hogy vagyok, a külvilágnak pedig állandóan dicsekedett velem. Nem engem szeretett, hanem azt a

presztizst ami velem járt.

1 hete szakított velem, mert hogy neki ez az év túl stresszes volt. (:D)

Nagyon nehéz most nekem.

Persze a családomnak, barátoknak eddig semmit, de most mindent elmondtam, hogy a jövőben megakadályozzák ha esetleg visszamennék hozzá.

Legbelül szerintem rálátott magára, mert egy-egy tisztább pillanatában szégyelte magát, bevallotta hogy van nárcisztikus hajlama. Sokszor megköszönte hogy ilyen érzékeny vagyok és ezzel meg tudom őt is tanítani erre.

Szerintem ő tényleg jobban akarta csinálni de nem tudta…

Úgy érzem hiányzik. A szép pillanatok! Pedig valójában az egész egy év alatt a 2 hónapos love bombing időszakba és a jövő hamis reményébe menekültem mert a jelen mindig szörnyű volt.

Velem meg mert nyílni és meg merte mutatni a gyerekes, érzékeny, sebezhető oldalát. Aztán mindig visszaváltott.

nagyon nehéz most. bármi tanács, motiváló dolog, saját tapasztalat, vagy egy pár kedves szó jöhet.

tegnapelőtt 20:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Pszichológus jót tenne neked, kötődsz hozzá mert az áldozata vagy.
tegnapelőtt 20:37
 2/15 A kérdező kommentje:

sajnos most nem tudok pszichológushoz menni…

nyílván 1 év folyamatos oxytocin löketek és annak hirtelen megvonása után függök, nem kételkedek hogy pár héten belül jobb lesz de most váltakozik benne a gyűlölöm és hiányzik időszak…

második válaszoló kérem többet ne szóljon hozzá

tegnapelőtt 21:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor érdemes minden kapcsolatot megszakítani az illetővel és akkor néhány hónap alatt az agy leszokik az illetőről, ez olyan, mint a drog. Érdemes letiltani a telefonszámát, ha szembejön az utcán, kitérni, stb. Az ilyen emberek gyakran visszahízelgik magukat, ha az ember ezt hagyja.

Hidd el, jön még jobb partner is, nem érdemes újrakezdeni vele.

tegnapelőtt 21:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Elmesélem tömören az én tapasztalatomat. A srác elmondta nekem is, hogy eddig minden exe nárcisztikusnak hívta meg mondták rá, hogy bántalmazó.

Voltam hasonlóban, de nálam a másikkal az volt a gond, hogy félt elköteleződni és nagyon sok nárcisztikus vonással meg valamiféle depresszív aurája volt. Ezt meg a nulla érzelmi intelligencia bolondította még tovább és az exén se volt túl szerintem, én meg csak az voltam, aki kapóra jött szexre meg meghallgatásra. Nagyon ellentmondásos volt sokszor. Jól érezte magát a társaságomban bevallása alapján, de mégis folyamatosan úgy viselkedett mint aki el nem tud elviselni engem. Volt, hogy belökte vannak érzései, de hogy az nem szerelem. Kivetítette rám sokszor a gondjait, megérteni nem értett meg igazán soha. Mérgezőek voltunk egymásnak, szerinte nem. Belőlem is sok rosszat kihozott, érzelmileg instabilabb lettem, szorongtam a végére, nagyon sokat sírtam miatta. Nem tudtam megbízni benne, érzelmileg se voltam őszinte vele attól fogva, hogy elkezdett kicsiben bántogatni. Ezt azért írom le, mert az érmének két oldala van.

Ahányszor elváltak az útjaink mindig ő jött vissza....mert nem jött jobb nálam, a semminél jobb voltam. Depit kaptam miatta, mert addig vágta az önértékelésemet. A sok utálat amit iránta tápláltam, meg a kattogás azon, hogy miért történik ami, meg a másik iránti sajnálatom elterelte arról a figyelmemet, hogy amúgy nagyon gonoszul bántak velem és sokat manipuláltak. Én meg ezeket hagytam mind megtörténni. Barátok is sokszor fejemhez vágták. Senki nem érdemli meg ezeket csak az olyan h*lyék, aki voltam. Kialakul ebből egy pusztító ragaszkodás, nem szabad. Ez a felismerés, meg a depi elindított abba az irányba, hogy jobbá akarjak válni, egy olyan emberré, akinek nincs szüksége egy olyan emberre, aki csak bántani tudja a másikat. Az ilyen emberek bizony utálják magukat is, emiatt nem tudnak szeretet adni. Az az én hibám, hogy tudtam nem szerelmes belém és hagytam. De az egy másik dolog, hogy emellé még le is húzott, egy szemét alak volt, akiben csak a félelem és önzőség volt értékként. Én meg nem tudtam határokat húzni meg elengedni, önző voltam én is ilyen formában. De egyszer eljutottam legalább a felismerésre, meg letiltottam mindenhol a másikat és elhatároztam, hogy változni kell és belátom ez beteges volt.

Figyelj, nem lesz könnyű még hónapokig és utána is lehet még néha előtör benned az, hogy hiányzik, ha a személyiségében volt valami szimpatikus, akkor főleg. el kell gyászolni a szakítást. De ott még nem tartasz, hogy rájöjj többet érdemelsz ennél bőven és látod a srác karakterét tisztán, meg belátod a saját hibáidat. Ez egy folyamat, idő kell neki. Azokban is van hiba, akik egy ilyen kapcsolatba beleragadnak. Viszont én ezt nem ítélkezésből mondom. Szerintem ez egy nagyon szomorú dolog és hidd el idővel ki fog tisztulni és el fogsz borzadni azon, hogy ezt te hagytad megtörténni. Szurkolok neked.

Mindenképpen pszichológus, ha az nem akkor nem rossz ha van egy barátnő, aki meghallgat és akinek kiöntheted a bánatod. Olvasgass a témában, trauma bonding meg elemezd magadat, hogy mi volt, ami miatt ennyire ragaszkodtál ehhez, mi fogott meg. Meg, hogy igazából Te mire is vágysz egy kapcsolatban és higgy abban, hogy megkaphatod. Nekem találkozni kellett egy odaadó kedves sráccal, hogy rájöjjek. Olyan is jó ha egy lapra felírod, hogy mi ami a srác ellen és mellette szól. Próbáld meg elterelni a figyelmedet, én elmentem kondizni. Legyél emberek között, fejleszd magad, adj magadra, csinálj bármit ami növeli az önértékelésedet. Próbálj olyasmikre időt szánni, ami téged boldogít. Ha sokat agyalsz a srácon még, akkor szabj határt, ne rágódj túl sokáig rajta, mert bele lehet betegedni, és ezzel még több rossz érzést generálsz, ami több agyaláshoz vezet. Meg ne sajnáld őt, ne is próbáld megérteni! Aki nárcisztikus személyiségzavaros, vagy nagyon sok nárci vonása van az nem úgy működik, mint egy normális ember. sose lesz az, hogy megérted őt szerintem.

Long story short tedd túl magadat rajta és ne nézz vissza, fókuszálj arra hogy olyat találj, aki azt adja amire vágysz és tudja is adni. Értékeld magadat többre. Ne a világvége ez, hanem egy új dolognak a kezdete. 🌞

tegnapelőtt 22:04
 5/15 anonim ***** válasza:
2: Magadról beszélsz E/2-ben, köszönjük.
tegnapelőtt 22:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha felismerte, akkor orvoshoz lehetett volna menni. Nem lett volna reménytelen, bár nem egyik napról a másikra történik csoda. Nincs kizárva, hogy miattad meg fogja lépni.
tegnapelőtt 22:40
 7/15 anonim ***** válasza:

#7 szerinted tudnak rajtuk segíteni?

Borderlineokra jobb javulasi eselyeket mondanak. Akivel ismerkedtem o elmondta, hogy probalt egyuttmukodni parkapcsolati tanacsadasok teren, de o meg inkabb hitetlenne valt. Sot meginkabb kattosnak tartotta az exeit.

tegnapelőtt 22:46
 8/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, köszi Ötös. Nagyon hasonló felismeréseim voltak/vannak mint neked.

21 vagyok, 20 voltam mikor beléptem ebbe a kapcsoltba. Az első párom nagyon rendes srác volt, szerettük egymást mint barátok, de sok érzelmi és szexuális szükségletem nem volt kielégítve az elejétől fogva.

Nem az ő hibájából, egyszerűen nem passzoltunk. Nagyon vágytam akkor valami tűzesre, aztán jött ez a srác a love bombingjával, magabiztosságával, aztal hogy orvosnak tanul és a lehengerlő kinézetével.

képzelhetitek…Soha azelőtt nem éreztem ilyen pezsdítőt. Gyerekkoromban hasonlóan bántottak, biztos ennek köze van ahhoz hogy benne maradtam ebben a kvázi “ismerős” helyzetben.

Nyilván sok hibám volt nekem is. A legrosszabbat hoztuk ki egymásból, bár nem tudom más tűrte volna ezt…

Nem hiszem hogy valaha rám fog többet írni. Mire szakított én már túl voltam sok könyörgésen, önostorozáson, addigra már úgy érezhette mindent kivett belőlem.

Szerencsére támogató családom van, anyukám és bátyám is pszichológus úgyhogy van aki tanácsot adjon.

tegnapelőtt 23:13
 9/15 anonim ***** válasza:

Na az nagyon jó, ha a családban megértésre tudsz találni. Nekem nem annyira jó szülőkkel a kapcsolatom, de volt egy szuper rokonom, akinek kiönthettem a lelkem. Más, mint egy barátnak, jobban segített.

Fiatal vagy még nagyon, nem kell sietned, adj majd időt magadnak.

A jól szituált jóképű férfiak meg tényleg vonzóak.😉 Én is így ütöttem meg a bokám. Mondjuk ennek nem kellene számítania.

Azért ne vedd biztosra, hogy nem próbálkozik be újra, hidd el ezek patkányok. Tiltsd inkább ha tudod, de mindenhol.

tegnap 00:03
 10/15 anonim ***** válasza:
9.: Nincs összefüggés aközött, hogy valaki jól szituált, jóképű és nárcisztikus. Sok nárcisztikus rossz külsejű, szegény ember, míg egy gazdag és szép ember is lehet jólelkű.
tegnap 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!