Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított már valaki nárciszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított már valaki nárcisztikussal?

Figyelt kérdés
Én egy ideig türelmes voltam, toleráns, hiszen mindennek úgy kellett lennie, ahogy ő akarta. Már nem akartam mindenben hozzá igazodni, magamat pedig háttérbe rakni. Játszmázgatott is. Ezt meguntam, és kiadtam az útját. Erre már másnap a közösségi médián bosszút állt, de ezt nem szeretném nyilvánosan megírni. Mondhatni a szakítás után hátba szúrt. Van itt olyan, aki szakított ilyen, vagy hasonló jellemű emberrel? Ha igen, akkor mi történt a szakítás után?
2022. febr. 19. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Bosszút is állt csúnyán. Nem írnám le konkrétan mert be azonosíthatóvá tenne, de nem volt százas a csaj. Ezután nagyon nem történt semmi. Pár hét alatt keresett magának egy ùj áldozatot és magasról tojik a fejemre hálistennek...
2022. febr. 19. 18:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok, de megviselt ez az egész. Kb még neki áll feljebb, hogy nem voltam hajlandó továbbra eltűrni a hazugságait.
2022. febr. 19. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
eskü ki nem találtam vna h nő vagy és pont egy nárcisztikus? micsoda egyedülálló fordulat XDDDD
2022. febr. 19. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Egy nárcival nem lehet “szakítani”…
2022. febr. 19. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden szakítás fáj, ha a másik szereti megforgatni benned a kést, akkor jobban fáj.

Az viszont nem igaz, hogy a nárcisztikussal nem lehet szakítani. Sokkal nehezebb, mint egy egészséges(ebb) emberrel, és jobban észnél kell lenned. Nehéz lesz kibírni, hogy ne akarj hozzá visszamenni, de ha kibírod, szebb életed lesz.

2022. febr. 19. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!