Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan érhetném el azt hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el azt hogy a pasim kiszeressen belőlem?

Figyelt kérdés

Már egy éve együtt vagyunk és én kezdek kicsit eltávoĺodni tőle.

Nem érzem már olyan jól magam ebben a kapcsolatban mint régen

Már nagyon sokszor felmerült bennem a szakítás lehetősége

Az a nagyon nagy baj hogy osztálytársak vagyunk

És 2 évig látni fogom egész végig

A csávó nagyon belém van zugva

Az is baj volt hogy nem mondom neki hogy szeretlek meg hogy nem fogom meg a kezét

Akárhányszor felhoztam a szakítást sírt és vagdalta magát meg öngyilkosságon gondolkodott

A családi háttere nagyon rossz

Szülei lelkileg bántalmazzák

És csak én vagyok neki az egyetlen

Félek ha elhagyom tényleg megöli magát

Nem tudom mit tegyek

De már nem is vagyok boldog vele

Folyamat sajnáltatja magát

Meg panaszkodik

Meg inkább a haverjaival van mint velem

Mit tehetnék? Hogyan léghetnék ki biztonságosan ebből a kapcsolatból?

#szakítás #Eltávoloás
tegnap 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szerelmes beléd ha többet érnek a haverjai mint te és érzelmileg zsarol öngyilkossággal. El ne hidd! Annyit tehetsz, hogy szakítás miatt családtag társaságában szakítasz vele, vagy rendőrségen tudatod, hogy veszélyes magára és rád nézve és majd ők rendet tesznek. Amúgy nem lesz öngyilkos egyáltalán csak azzal tart maga mellett, de mégha meg is tenné az nem a te felelősséged lenne. Szólhatsz a haverjainak is, hogy jobban figyeljenek rá oda. Többet nem tehetsz.
tegnap 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
Szakítás előtt próbáld meg összehozni valakivel.
tegnap 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Ha megöli magát akkor megöli,ez az ő döntése lesz,nem a te felelősséged,nem a te hibád. Nyilván szar ügy de ez van. Inkább ő dobja el az életét mint te dobd a kukába az értékes fiatal éveidet,nem szabad mártírt csinálni magadból senkiért sem.
tegnap 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég korán kezdi a gyerek az érzelmi zsarolást... Muszáj lesz szakítanod vele, mert ennek semmi értelme. Nyugi, túl fogja élni. Ez csak színjáték, majd összeszedi magát.
tegnap 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
S akkor most nyakadba akarod venni az életének az összes problémáját? Pszichológusra lenne szüksége nem rád.
tegnap 13:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Tényleg meg kéne tennem de a legszarabb helyzet hogy egy osztályba járunk.

Folyamat rám van tapadva meg haza akar kísérni mindig

Teljesen belém van bolondulva

tegnap 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha elintézed, hogy agybeteg - szólsz iskolában is, hogy nem hagyj békén akkor pszichológushoz kell járnia és nem utánad.
tegnap 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!