Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy kiszeressek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy kiszeressek belőle?

Figyelt kérdés

Egyedül álló anya vagyok és 28 éves. A volt párom sajnos a kisfiam születése után 3 hónappal félre lépett. 51 kg-al kezdtem a terhességet sajnos felszedtem alatta több mint 15 kg-ot. Kistermetű vagyok és sajnos nagyon látszik a változás.

Most 13 hónapos a kisfiam, majd szeretnék fogyni, mivel így elviselhetetlennek érzem magam.

Az önbizalmam most jelenleg nulla alatt van.

A lényeg, hogy 2 hónapja kb. megtetszett valaki, amikor meglátom hevesebben ver a szívem és össze vissza beszélek pedig nem akarok!!

Nem tudom vele tartani a szemkontaktust zavarba jövök már kb.az első perctől. Szerintem ő is észre vette mert nem igen szereti a társaságom és egyszer hallottam, hogy azt mondja épp a haverjának, hogy "ez a nő utál engem".. és egyszer kiis nevetett. Utálom magam, hogy még mindig vonzódom hozzá. Mit tegyek, hogy ha látom is valaha hogy ez az érzés elmuljon? Így csak lejáratom magam mindenki elött.

2023. okt. 14. 15:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Neked terhesség alatt felszedni kilókat sajnálatos tény? Basszus az a jó ha szedsz magadra és a pici is! Most tessék leadni és kész. Mi lenne hogyha a pasik helyett inkább a gyerekeddel foglalkoznál inkább mondjuk?
2023. okt. 14. 15:14
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nos, kezdésnek az étkezésedre figyelj oda jobban.

Mozogni nemigen lesz időd, fullos ellátást igényel a gyermek.

Rokonok, szülők élnek, segítenek alkalomadtán?

2023. okt. 14. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szigorúan a kérdésre fogok válaszolni.Hogy szeress ki belőle?Mert mit szeretsz egyáltalán benne?A kérdésből az jön le, hogy nem is ismered.Ja, hogy csak tetszik.Hát van ilyen.Először is, ne nézegesd közösségi oldalakon, kerüld a valóságban is.Emellett dehumanizáld, nevezd el valami számodra undorító dolognak, így mindig azzal a kellemetlen dologgal fogod azonosítani, mikor meglátod/eszedbe jut.Keresd a hibáit, tartsd távol magad tőle.
2023. okt. 14. 15:22
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem ő is észre vette mert nem igen szereti a társaságom és egyszer hallottam, hogy azt mondja épp a haverjának, hogy "ez a nő utál engem".. és egyszer kiis nevetett."

Azt hiszi gyűlölöd azért mert rá se mersz nézni, egyáltalán nem azt jelenti hogy ő utál téged. Mivel kapcsolatban nevetett ki?^^

2023. okt. 14. 15:24
 5/11 A kérdező kommentje:

#1es, 73kg voltam terhesség alatt és 15 kg + maradt rajtam. Kissé félreérthetően írtam.

Nekem első igenis a kisfiam. Nem tervezek kapcsolatot egyenlőre, de szerintem emberek vagyunk és van hogy szerelmesek leszünk akararunk ellenére is. Erről szerintem nem én tehetek, sőt jelenleg hesegetni akarok minden ilyen érzést.

2023. okt. 14. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Lol, pár tali után az ember nem szerelmes, rajong esetleg, de az nem szerelem!
2023. okt. 14. 15:29
 7/11 A kérdező kommentje:

Igen, lehetséges hogy vonzalom csak nem nagyon volt még ilyen velem.

Talán azért nevethetet ki mert tiszta kóc volt a hajam pont a szemetet vittem ki és épp összefutottunk.

2023. okt. 14. 15:33
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Honnan tudod hogy kinevetett? És ha tök cukinak tartott? Vagy azon nevetett, hogy bejössz neki, de te "utálod" szerinte? Lehet a helyzeten nevetett, igazából saját magát nevette ki.
2023. okt. 14. 15:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem hinném, nem láttam rajta egyszer sem, hogy vonzódna hozzám és hát nem minden pasi fogadná el más férfi gyermekét. Nem szeretnék egyenlőre kapcsit amugy sem.
2023. okt. 14. 15:44
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem koncentrálj a fogyókúrára meg a kisfiadra. Teteld ebbe az irányba a gondolataidat. És tornázz amikor alszik a gyerek.
2023. okt. 14. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!