Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elengedni egy fontos embert, aki eljátszotta a bizalmunkat?
Még mindig szeretem, de sokszor haraggal gondolok rá. Hiányzik, de közben gyűlöletet is érzek azért, mert lelkiismeret furdalás nélkül játszotta el a bizalmam.
Mennyi idő alatt múlik el egy ilyen kapcsolat fájdalma, amiben nagyon sok jót is kaptam, de tudom, hogy iszonyatosan összetört volna, ha folytatom?
Nem tudom,az èn sztorim alig pár hónapja tartó kálvária, decemberben csúnyán összekaptam vele.
Azóta sem jött helyre a kapcsolatunk.Nem tudom, leszünk-e mèg olyan jóban,mint règen...Vagy egyáltalán tudok-e ezek után bízni benne.
Megoldotta helyettem, ő szakított velem :D Pedig ő kúrta át a fejemet és mint később kiderült még meg is csalt érzelmileg...
De egyébként nagyon nehéz, én nem tudtam magam rászánni, hogy kidobjam, nem tudtam elhinni, hogy ennyire hazug. Egy ideig próbálta visszaszerezni a bizalmamat, de hiába. Aztán inkább kidobott, mert neki nehéz volt, hogy én nem bocsátottam meg egyből neki.
Nem tudom... Idő távolság stb. Egyszer úgyis jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!