Mihez kezdjek az életemmel- belekezdjek új egyetembe, vagy várjak és először sajátítsak el fontos készségeket?
21 éves vagyok, jelenleg Gazdmen-re járok a Corvinusra, de úgy érzem meghaladja a képességeimet (noha jó pontszámaim voltak, nem érzem magam kész erre)- nem tudom, hogy először tanfolyamokra jelentkezzek, hogy felhozzam a matekom, vagy ezt év közben tegyem-esetleg egy egyszerűbb egyetemmel kezdeni- akar duális képzéssel, illetve hogy több idom legyen mas dolgokat is tanulni (tanfolyamok, nyelvek) es később mesteren jelentkezni ide, vagy valami komolyabb egyetemre?
Sajnos szorongásaim vannak emiatt, nem tudom, hogy ha 22-23 évesen vagnék bele az egyetembe-nem lennék e túlkoros?
Kérem segítsetek, adjatok tanácsot, ha valaki hasonló cipőben járt már!
Köszönöm
21/F
Köszönöm a választ!
Eszem ágában sem volt az, hogy ne csináljam- arra vonatkozott a kérdés, hogy ugyan csúszással, de felhozni magam arra a szintre ami kell ehhez, hogy valós tudás legyen…(csúszással, úgy értem, hogy egy-két felevvel tovább tartana, ezzel behozva a lemaradást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!