Mikor döbbentetek rá elsőként, hogy már nem vagytok gyerekek, hanem felnőttek?
Figyelt kérdés
Én akkor amikor az esti gimnáziumba iratkoztam be, ahol felnőttek vannak.2021. aug. 13. 12:06
1/16 anonim válasza:
Amikor a jogosítványomat megszereztem.
2/16 anonim válasza:
Amikor megszületett az első gyermekem. És "rám bíztak" egy darabka emberiséget.
3/16 anonim válasza:
Amikor 23 évesen elköltöztem otthonról.
4/16 anonim válasza:
Amikor felköltöztem Pestre és egyetemre mentem
5/16 anonim válasza:
Amikor felállt. Persze nem voltam az, de én annak éreztem magam!
6/16 anonim válasza:
Amikor 19 évesen egy zsák ruhávaleljöttem otthonról és kezdtem teljesen nulláról új életet.
7/16 anonim válasza:
17 évesen amikor elköltöztem otthonról az exem a kezembe adta a fizetését majd közölte legyenek befizetve a számlák és osszam be 1 hónapra
8/16 anonim válasza:
Amikor először mentettem meg egy ember életét (22 évesen)
9/16 anonim válasza:
Nem döbbentem rá soha, még mindig gyerek vagyok gyermekésszel sajnos. Képtelen vagyok felnőtt módjára viselkedni 23 évesen, sokan be is szólnak emiatt.
10/16 anonim válasza:
Érdekes kérdés, mert 14 évesen már rohadt felnőttnek gondoltam magam, érettségi után meg pláne.
De úgy belülről akkor éreztem, amikor anyám felhívott felköszönteni, és mondta, hogy “ de megy az idő. Már 41 éve...”
Ezen a ponton tudatosult az is, ami 40-nél még nem, hogy ez már a 4. x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!