Mikor döbbentetek rá elsőként, hogy már nem vagytok gyerekek, hanem felnőttek?
Figyelt kérdés
Én akkor amikor az esti gimnáziumba iratkoztam be, ahol felnőttek vannak.2021. aug. 13. 12:06
11/16 anonim válasza:
Kedves 9es nincs ezzel semmi baj
12/16 anonim válasza:
29 évesen már annak érzem magam. Ehhez nekem kellett pár év terápia és a férjem. Az áttörést az jelentette, amikor asszertivan tudtam jelezni anyámnak azt, hogy ha újfent kritizálni akar, lezárom a beszélgetést. Apróságnak tűnik, nekem vele szemben óriási dolog volt.
13/16 anonim válasza:
2021. március 1-én. (Ezen a napon ment el apukám, 6 évvel a mamámat követve).
14/16 A kérdező kommentje:
13-as sajnálom, részvétem!
2021. aug. 13. 14:22
15/16 anonim válasza:
Köszönöm! És, ha fiatal vagy, nem fogod érteni: 64. évemben járok.
Akármi baj, felnőtt gond, szerelem stb. is éri az embert, akkor válik igazán felnőtté, amikor elveszti a szüleit.
Ez azokra is igaz, akik esetleg évtizedek óta távol élnek az otthontól.
16/16 anonim válasza:
Amikor a főiskola után saját szobám és szállásom lett, vettem kocsit, lapit, telefont és elvált 40-es nőket húzogattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!