Miért mutatnak gonoszságot a gyerekeknek?
A szőke kislány sokkal gonoszabb mint a kaszás aki látszódott.
Amúgy már 20 éve is ment, úgyhogy nem nevezném mai műsornak.
Illetve tök jó, hogy megmutatja, hogy a külső félrevezető tud lenni és amúgy vicces volt (legalábbis 8 évesen tetszett). szóval semmi gond nincs vele. Ne legyél előítéletes egy 20 másodperces video alapján, amiben semmi nem derül ki.
A műsor címe: Grim & Evil
Magyarul: Zord és Gonosz
És nem 20, hanem 36 másodperces. Maga a zenét, és a két karaktert kell figyelni akik a zöld tűzben égnek. De úgy látszik itt már mindent le kell írni.
Szerintem azok nem égnek, hanem csak lángolnak. Mint Naruto chakra módban. :D
Amúgy ez a videó 10 éves, milyen "mai műsorokról" beszélsz te itt?
Ez tényleg régi, egyik mese volt amin felnőttem. Vicces volt, kreatív, más mint a megszokottak, ezért sokszor néztem.
Nem lettem se baltás gyilkos, sem pszichopata, ez nem így működik.
Nem értek egyet veletek.
Én ha ezt megnézem érzem hogy feszültebb, idegesebb leszek. Na akkor??
Akkor menj pszichológushoz, mert a baj veled van.
És akkor mondjam neki hogy nem szeretem ezt a sátáni zenét? Meg nem szeretem ezt a tűzben égő koponyát és tűzben égő macit aminek a feje tetéjén egy agy van szemekkel.
Nee már… Ilyen kérdést megélni, ha ez nem trollkodás… Azok a régi szép idők, a CN akkor élte a fénykorát. Nézd inkább a mostani remake sorozatokat, na azok már konkrétan arra oktatják a gyerekeket, hogy hogyan legyenek gonoszak/kcsögök másokkal.
Egyébként a Billy és Mandy kalandjai a Kaszással sztem jobb volt :D Ha meg igazán „gonosz” mesét akarsz, akkor Invader Zim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!