Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik csendes, szenvedés nélküli szakítás a mai világban a férfi-nő kapcsolatokban?
Figyelt kérdés
#lezárás vagy újrakezdés?
tegnapelőtt 16:21
1/7 anonim válasza:
Nem, az egyik mindig sérül legalább, de nem muszáj egymásra békát-kígyót kiabálni.
2/7 anonim válasza:
Szerintem létezik, ha már mindketten egyformán kiábrándultatok a másikból. Akkor el lehet válni békében is, de azért ez elég ritka, általában az egyik még folytatni szeretné.
3/7 anonim válasza:
Talán amolyan 1 alkalmas "kapcsikban".
4/7 anonim válasza:
A szakítás mindig fájdalmas, még 2 agyhalott között is.
5/7 anonim válasza:
Nem csak a mai világban, hanem az összes világban mindig fájt szerintem mindkét félnek. A szakító félnek az, amiért idáig jutott a kapcsolat, hogy neki most szakítania kell. Akivel szakítanak, annak meg az fáj, hogy éppen kidobják. Az meg természetellenes érzés, hogy éppen kib.asztak, mint macskát, te meg azt kívánod, hogy boldog legyen a másik. Na majd ha továbbléptél kívánhatod, de frissen biztos nem. Akkor nem szeretted.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, már-már elhatároztam magam, hogy mégiscsak engedni kellene a lezárás folyamatának. Annyira elromlott a karácsonyi ünnepek előtt már jóval...
Ma este azonban megint a visszafordulás jeleit sikerült "előcsalogatnom" a páromból. (Viszont érzékelem, hogy nincs köszönet az egészben.)
Nehéz dilemma ez az egész. Arra is gondoltam, hogy a megszokottól nagyon eltérő módon - ún. "felebaráti" szakaszban - elmegyünk egy mediációs közvetítésre, mint a válni készülő házasok. Hátha kiderül, lehet-e javítani vagy sem?
tegnapelőtt 22:37
7/7 anonim válasza:
hasonló az én helyzetem..lehet játszma a másik fél részéről hogy ezzel a viselkedéssel bent tart, össze zavar.
Milyen jelek vannak és miben érzed nincs köszönet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!