Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális ez ha szakítás előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez ha szakítás előtt ilyenen gondolkodsz?

Figyelt kérdés

Régóta együtt vagyunk de lehet hogy vége.

Én azon gondolkodom hogy mi lesz vele, hova megy, hogy jár be dolgozni, mi lesz a vendégkörével. Vagy mi szétmegyünk, én elmondom neki hogy vége,és még e fájdalom után még ezt is intézze a sok más mellett, ergo romba döntöm az életét.

2023. szept. 5. 08:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem az egész sztori egy folytatásos kamu és a kérdező csak egy ócska kis troll aki a válaszokra veri a mikropéniszét. Tök jó lenne, ha innentől kezdve senki se válaszolna, hanem csak jelentené az összes kérdését, mert már rohadt unalmas és akárhogy fogalmazza a kérdést, fél mondatból egyértelmű, hogy kiről van szó.
2023. szept. 5. 11:53
 22/25 anonim ***** válasza:
56%

21:

A kérdező látássérült ember. Gondolom nem válogathat a nőkben. És szerintem a barátnője is sérült valamilyen módon. Azért kapaszkodnak egymásba mint a fuldoklók, mert sanszos hogy nem is tudnának másokkal kapcsolatot kialakítani. De így meg csak egymást bántják lelkileg. Mindketten "gyerekszinten" vannak. A kérdezőt eleve a szülei segítik mindenben mert látássérült, jogsija sincs, a szülei boltjában dolgozik, ők főznek rájuk stb. Legalábbis ezeket írta eddig magáról.

Lehet hogy kamu a kérdés, de vannak a társadalomban ilyen emberek, nem mindenkinek van tökéletes élete. Vannak sérült emberek is. Később lesz ebből gond ha már nem élnek a szülők.

2023. szept. 5. 12:01
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Te inkább magad miatt aggódj. Kettőtök közül még mindig te vagy az életképtelenebb, mondjuk nagy a verseny. Meg azon, hogy mi lesz veled, ha a szüleid már nem lesznek, mert ilyen hülyét nem találsz még egyet, aki ennyi ideig kihúzza veled, mint ez a nő.

A csajjal tudod, mi lesz? Hazamegy a szüleihez és ott építi ki a vendégkörét, amit már amúgy is elkezdett. Közben összeomlik, amikor szembesül vele, hogy évekig csak hitegetted a gyerekkel, de nem lesz neki.

Aztán elkezdi élvezni, hogy lett egy csomó szabadideje, amikor te, meg a kedves rokonságod nem ugráltatja. Felszívja magát, kivirul és nekiáll pasit keresni. Aztán meg hálás lesz azért, hogy végre megtetted, amit ő nem mert, pedig már rég meg kellett volna. Végül boldogan él az új pasijával és a késői gyerekükkel.

2023. szept. 5. 13:02
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Lófas2 lesz ebből, nem szakítás. Örökké fogjátok egymást nyomorítani.
2023. szept. 5. 17:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Egyszer szakítottam csak hosszú kapcsolatban, akkor engem is érdekeltek ilyenek, de főleg azért, mert ő mondta, hogy ezzel tönkretettem az életét :D Aggódtam, hogy tényleg megöli magát, de kiderült, hogy csak fenyegetőzött. Ő még sokáig sírt nekem, hogy nincs barátnője miattam. Nos az ilyen miatt akkor mit aggódjak? Ha csak az zavarja, hogy szingli, akkor majd talál valakit, vagy nem, nem az én dolgom.
2023. szept. 5. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!