Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakításkor ez hogy történik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításkor ez hogy történik?

Figyelt kérdés

Még sosem szakítottam, ezért nem tudom hogy megy ez.

Tegyük fel a te lakásodban éltek, ő költözött hozzád, ott keresett munkát. Elmondod neki az érzéseid, hogy vége. Utána fogod elmész otthonról?- hogy pakolhasson vagy hogy volt nálad? Mikor "jobb" elmondani, este,reggel, munka után?

Nem tudom de az este nekem azért rossz, mert olyan feszélyező érzés h sötét van, csend kint, nem tudsz hova menni a lakásból

2023. szept. 2. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Reggel-napkozben
2023. szept. 2. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért mennél el a saját lakásodból? Illetve mit gondolsz, azonnal összapkaolja az összes cuccát és pár óra alatt elmegy? Azért ez nem egészen így megy. Persze, ki is lehet tenni a másik szűrét azonnal, kvázi utcára dobod, de ez elég undorító húzás, mégis hol találjon szállást szerencsétlen?

Általában szerintem az történik, hogy ha van kihez menni, akkor ott alszik (pl. barátok, rokonok), és szép lassan elpakol, közben keres albérletet/haza költözik. Ha nincs kihez mennie a másiknak, akkor ha nem volt semmi csúnya oka a szakításnak, akkor általában ott él amíg talál lakhelyet.

2023. szept. 2. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Jó időpont erre nincsen, viszont minél hamarabb mondod el annál jobb.

Utána szerintem hagyj egy kis időt neki, hogy feldolgozza a történteket. Aztán amikor már szedi a cuccát, akkor segíthetsz is neki akár.

2023. szept. 2. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Hát gondolom szombat reggel mondod el neki, vagy vasárnap reggel, hogy legyen ideje hétfői munkanapját megszervezni a pakolástól, hogy honnan megy egyáltalán dolgozni. Attól függ hogy dolgozik, ő is pihenhessen is te is, alvás rendben legyen, meg tudja oldani az egészet.
2023. szept. 2. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálam ez úgy zajlott, hogy hazajött melóból, kidobtam, és közöltem vele: van egyórád elhúzni innét. Nem érdekel, hová - a másik nődhöz, mondjuk, akit ki tudja, mióta kfélsz -, de nem akarlak többé látni.

A cuccaidért persze visszajöhetsz, de este már nem szeretnélek itt látni.

Régebbi szakítások során én is adtam 2-3 napot, míg keres egy havert, akihez mehet, stb, de ebben az esetben nem.

2023. szept. 15. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!