Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit szólnàl,ha tönkremenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnàl,ha tönkremenne a kapcsolatod a pároddal,és a szakításkor visszakérnè tőled az eljegyzési gyűrűt?

Figyelt kérdés
Nem megcsalas miatt lett vége ,hanem azért,mert egy állandó kötekedés volt az élete .Nem bírtam már tovább .Az,hogy cigány módon azonnal visszakérte a gyűrűt tőlem,ez mindent elmond szamomra a személyiségéről ..
2023. febr. 7. 09:08
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen szituációba kerülnék, magamtól visszaadnám, figyelmeztetnie sem kellene.
2023. febr. 7. 09:10
 2/34 anonim ***** válasza:
98%
Én is visszaadnám kérés nélkül is. Nem bírom ha nálam maradnak olyan dolgok amik rá emlékeztetnének.
2023. febr. 7. 09:15
 3/34 anonim ***** válasza:
98%
Én is visszaadnám magamtól. Ha egyszer bebizonyosodik hogy nem illünk össze, akkor miért is akarnék egy gyűrűt megtartani tőle. Így sokkal nehezebb lenne a felejtés, és gold digger sem vagyok (nyugodtan viheti a gyűrűt, ő dolgozott meg érte, ő vette, nem tartanék rá igényt).
2023. febr. 7. 09:24
 4/34 anonim ***** válasza:
33%
Nevetve visszaadnám. Szerintem kicsinyes húzás. Amúgyis visszaadnám magamtól, de lehet nem a szakítás hevében azonnal jutna eszembe és ha neki igen, az számomra nevetséges lenne. Anyagias...
2023. febr. 7. 09:26
 5/34 A kérdező kommentje:
Utolsó ,igen te értetted a kérdésemet,nem arról van szó ,hogy én magamtól nem adnam vissza ,hanem az illető jelleméről,hogy visszakéri ..
2023. febr. 7. 09:31
 6/34 anonim ***** válasza:
88%
Ha már úgyis tönkrement az egész, legalább egy kis pénz visszajöjjön.
2023. febr. 7. 09:33
 7/34 A kérdező kommentje:
6-os ezt ki mondja amit irtal ?
2023. febr. 7. 09:39
 8/34 anonim ***** válasza:
64%

#5:

Te miért akarsz elrakni egy olyan gyűrűt amiért NEM TE dolgoztál meg?

Akkor neked milyen a "jellemed"?

Ha te magadtól vissza akartad volna adni, már fel sem tetted volna ezt a kérdést, nem is háborodnál fel ezen az egészen! Mondom ezt nőkét.

2023. febr. 7. 09:39
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

7.

Mindenki, akinek van esze.

2023. febr. 7. 09:41
 10/34 anonim ***** válasza:
94%
Ha állandó kötekedés volt az élete miért is lett eljegyzés?De ez a kérdés szempontjából nem fontos. Értjük mire gondolsz, Ő volt a gyorsabb, és dühében azonnal így reagált.
2023. febr. 7. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!