Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnàl,ha tönkremenne a kapcsolatod a pároddal,és a szakításkor visszakérnè tőled az eljegyzési gyűrűt?
Figyelt kérdés
Nem megcsalas miatt lett vége ,hanem azért,mert egy állandó kötekedés volt az élete .Nem bírtam már tovább .Az,hogy cigány módon azonnal visszakérte a gyűrűt tőlem,ez mindent elmond szamomra a személyiségéről ..2023. febr. 7. 09:08
31/34 anonim válasza:
Nem ajándék! Jelkép. A kapcsolat státuszáé.
Tekinthető hozománynak is a házasságba, ha drága. De ha nem kell a férfi, a hozománya se kelljen. Hosszabb házasság utáni válásnál más. De eljegyzésnél igenis vissza kell adni, hisz a férfi sem kell már.
32/34 A kérdező kommentje:
31-es Azert mondom Akkor en is kerem vissza az Armani orakat aminek darabja 100.000 ft plusz az összes dolgot amit kapott !!
2023. febr. 8. 07:35
33/34 A kérdező kommentje:
A 2 Armani ora amit tölem kapott az 200.000 ft !!a gyürü amit kaptam 20.000 ft !!es a jelleme a faszinak egy hütlen Lusta fereg ,en kerestem a penzt ö meg feküdt es ez Csak a kapcsolat vegen Lett ilyen Azert Most dobtam!!!igazi férg….k vagytok!!majd ha megkapom a Ket Armani ora áràt Akkor visszakapja az olcso gyürüt!!idegen ember feje fölött palcat törni azt tudtok!!lehet tovabb Tamadni!!undorito bagázs
2023. febr. 8. 07:44
34/34 anonim válasza:
Az armani óra ajándék! A gyűrű nem az. Látom nem vagy képes felfogni.
Szarul jártál, az tény. De attól még nincs igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!